Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
mohl by mi prosím někdo sdělit, kolik peněz je nyní v 9. platové třídě ve státním zaměstnání? (magistrát města) Nikde to nemůžu najít
Děkuji, Katka
Zdravím Katko! Stačilo pohledat v archivu poradny - dát tam platové třídy a odpověď by se ukázala. Je to zhruba měsíc, co se to zde řešilo: poradte.cz/... Vkládala jsem tam i platnou vyhlášku pro rok 2012.
Dameca - ale vůbec nic se neděje, jenom jsem chtěla připomenout, že se dá dobře z archivu čerpat. To nejste ani první a ani poslední. Jenom ještě je možné, že budete mít případné osobní ohodnocení a také třeba jsou různé příplatky - např. za vedení, pokud budete mít podřízené (ale to asi nebude v devítce) a nebo existovaly tzv. rizikové příplatky - to bylo při práci s rizikovými skupinami občanů
. Zkuste si ještě pročíst vyhlášku.
Alespoň ještě před 5 lety to tak bylo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.