Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Platové třídy

Od: dameca odpovědí: 4 změna:

Ahoj,

mohl by mi prosím někdo sdělit, kolik peněz je nyní v 9. platové třídě ve státním zaměstnání? (magistrát města) Nikde to nemůžu najít :(

Děkuji, Katka

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cinematic*
hodnocení

2x
dameca
02.03.12 13:59
hodnocení

Děkuji ;)

lidka*
hodnocení

2x

Zdravím Katko! Stačilo pohledat v archivu poradny - dát tam platové třídy a odpověď by se ukázala. *tuc* Je to zhruba měsíc, co se to zde řešilo: poradte.cz/... Vkládala jsem tam i platnou vyhlášku pro rok 2012. *klik*

doplněno 02.03.12 15:15:

Dameca - :) ale vůbec nic se neděje, jenom jsem chtěla připomenout, že se dá dobře z archivu čerpat. To nejste ani první a ani poslední. Jenom ještě je možné, že budete mít případné osobní ohodnocení a také třeba jsou různé příplatky - např. za vedení, pokud budete mít podřízené (ale to asi nebude v devítce) a nebo existovaly tzv. rizikové příplatky - to bylo při práci s rizikovými skupinami občanů*ee*. Zkuste si ještě pročíst vyhlášku. *klik* Alespoň ještě před 5 lety to tak bylo.

dameca
hodnocení

Děkuji a omlouvám se - to mě nenapadlo kouknout do archívu - brouzdala jsem po netu a i na tuto poradnu jsem natrefila náhodou :) 9. plat. třída - nic moc *ee*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]