Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyškov, Hodonín - kam na výlet?

Od: milancukrar® odpovědí: 9 změna:

Budu trávil víkend ve Vyškově a v Hodoníně. Kam a na co by jste mě pozvali? Co hezkého bych měl vidět a zažít.

Děkuji Milan

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

m*
hodnocení

0x
hodnocení

vím, je to prý pro děti, čekám další nápady

ano i ne, je to asi nejlepší dino, který jsem v CZ navštívil. Už samotnou cestu si užijete... je to překvapivé jak a jak dlouho se tam jede vláčkem :) Ale bůh ví jaká bomba to také není, 3D kino v ceně je celkem trapas, celkový dojem je dobrý! :)

Hodonín? Podle mě nejošklivější město Moravy, my tam nechodili jinam než do ZOO...

Vyškov, Hodonín - kam na výlet?

nápady asi došly, ale pověz, co jsi nakonec dělal? *nevi* :)

zpevanda*
hodnocení

0x

Taky by mě zajímalo co hezkého jsi o víkendu viděl a zažil v mém rodném a tom nejkrásnějším*bum* městečku Hodonín *smich*

bberi*
hodnocení

0x

Ve Vyškově je i aquapark,zookoutek.Kousek je do sknzenu ve Strážnici.

hodnocení

Vrátil jsem se po týdnu z dovolené a viděl jsem:

punkevní jeskyně u Boskovic, oběd v Jedovnici, vynikající. Kroměříž, ubytování, zahrady, ráno opět zahrady, obrazárna zámek, odjezd do Olšan k Bolkovi. Káva, pak do Slavkova, Bučic, oběd, a ubytování Hodonín. V pondělí odjezd do Podhajské, návrat v pondělí přes Čachtický hrad, Bojanovice a do Pardubic.

Bylo to OK.

Díky za rady a nápady.

doplněno 16.10.08 21:15:

To jsem napsal blbost. Takže oprava. Za Slavkova do Bučovic, a zpět přes Buchlovice. nikoliv Bojanovice.

ty bláho, tys(te) toho stihnul... *palec* Bučice neznám, ale v Bučovicích je zámek a tam je zaječí sál, jestli si to pamatuju správně *smich*

Trosku vetsi okoli Vyskova a Hodonina:)

Jeste tocej na nadrazi pod Cachcicema vybornej TOPVAR?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]