Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Celní řizení- balík zadržuje pošta v praze

Od: hangar® odpovědí: 3 změna:

Zdravím.

Tuší někdo jak to co nejlevněji a nejrychleji zkrátit.Balik velmi nutne potrebuji ale diky EU me ceka neco uzasneho...

Popripadetip zda to resit digitalni formou co radeji klasicky dopisy neb me zkusenosti s temito institucemi pomoci meilu a spol byly delsi nez papir totaletni...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Hangar.Na to jsou krátký asi vsichni.Zhruba před rokem si majitel jaguára, takovyho co se mihne v reklamě na kinder bueno, objednal díly z USA.Aby co nejdřív vyjel, priplatil si 50$ usd za to aby to tady měl do tří dnů.Což o to měl, ale jeste 14 dní to leželo na celním. ;)

tomasgulas
hodnocení

0x

Tak to nevím... my bereme věci z USA a pravidelně nám to na celnici drží po nejdelší možnou dobu. Samozřejmě u nás...

zakus*
hodnocení

0x

Počkat na výzvu o doložení podkladů k proclení. Poslat e-mailem a čekat na doručení*bum*

Momentálně řeším zásilku, kterou jsem doložil a přesto nedošla. Po několika dnech pátrání jsem zjistil, že pošta zásilku odeslala z5 aniž by mně vyzvala k vyzvednutí a zaplacení celních poplatků. Přitom zásilky těsně před i po této konkrétní jsou OK.

Pevné nervy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]