Nejste přihlášen/a.
Vím, že je sex povolený od 15-ti let, ale četl jsem, že když je oběma pod 15, tak spolu mohou mít sex a nikdo je nemůže stíhat, co je na tom pravdy?
Pokud se jedná o jedince mladší 15-ti let, jde o pohlavní zneužití. Trestní odpovědnost je sice až od 15-ti let výše, ale pravděpodobně stále ještě existují diagnostické ústavy, pasťáky, pro sociálně nezvladatelné jedince. Takže si to užijte, ale raději se tím nikde moc nechlubte...
Předpokládám, že nemusím varovat před nechtěným těhotenstvím či rizikem pohlavních chorob, věřím, že víte co děláte...
Podle zákona osoba mladší patnácti let nemá dost rozumu na to, aby pochopila, že na sex ještě není dost zralá a odpovědnost nese ten starší. Ve vašem případě jste ještě oba po zákonem, takže vás za to sice nemohou trestně stíhat, ale asi to pěkně slíznou vaši rodiče, pokud se to provalí. Ti jsou totiž za vás a vaše jednání zodpovědní.
ve starověké Indii a Číně se souložilo ještě dřívě, a nidko za to děti neposílal do polepšoven, ani starší muže či starší ženy do vězení jen za to, že zaučovali-ly kluky nebo mladé dívky v tomto "umění"... Tam to bylo tradicí a nemohlo se stát že by se manelkou-manřželem stala ženy či muž, neznalý-neznalůá umění milovat...
To jen v našem 21. století se může státl že maželský pár půl roku souloží a ona en a ne otěhotnět, a pak po návštěvě sexuologa zjistí, že ke spojení vlastěn nidky nedošlo a že to co si oba (nepoučení) představovali pod pojem SOULOŽ ve skutečnosti nebyl o NIC...
Tak pokud jste oba řádně poučeni, víte co a jak, budete rozumní ( to by mohl být i člověk ve 14, proč ne) a buidete dvát na ochranu, hygienu atd, a hlavně pokud to nikomu nevykecáte, tak proč ne...
Ale když to porušíte tak riskujete tu polepšovnu
Sexulaita je sice přitozená, ale v naší zeměpisné šířce pod vlivem pokroucená náboženské morálky pževažují názory trochu jiné...většinou tu přitozenost něčím podmiňují...
No ale podmíněná přitozenost, to není skutečná přirozeniost,.nebo je?
Už to vidim za dva mesice na poradte dotaz kde nejlevneji sehnat doktora ktery provede interupci...No reknu ti to tak je plno jinych praktik ktery dostatecne nahrazuji sex jako takovy primo styk a vrele ti doporucuji premyslej protoze vozit kocarek nebo chodit na party v tvojem veku je hodne velky rozdil...Samozrejme urcite si nejchytrejsi na svete tak ze vsechno vis a vsude si byl ale o nic neprijdes kdyz pockas par let ...Tot muj nazor ja sam jsem poprve zkusil v 18 do te doby jsem si uzival zivota a stalo to za to a nelituju niceho co jsem zameskal za 3roky od 15 do 18 jsem pak za 2roky dohnal vrchovate tak nad tim premyslej...
Já zase četla, že oba mohou dát do nějakého výchovného ústavu. Každého zvlášť.
Jen z poslechu.
Disko, chlast, sex, vo co de? Tak nějak je to slyšet na vesnických zábavách. Jak rychle si zvykají na všechno. Ztratili to nejdůležitější, bezstarostnost, mládí, legrace, co to je? V osmnácti letech, jsou přezrálé, jako to jablko, které zmrzlo na stromě a přijde obleva. Je nahnilé a padá na zem. Nemají žádné plány, koníčky, nesportují, nečtou knížky, nejezdí na kole, život je otravný, nic nás nebaví. Jedině ožijí, když je někde disko, zábava, chlastačka, kde se dá vožrat, přezíznout co se dá, děvčata jsou jako káry, válejí se po příkopech a rodiče v noci jedou autem, pro své ratolesti. To jsou dnešní starosti. Co vše se vidí a slyší kolem sebe.
Panictví, panenství prokletím nebo darem(pro pravého)?
Přijít o panenství mohu KDYKOLIV! Můžeš se ty někdy stát zpátky panicem?
-
Doba se mění, společnost chátrá na všech frontách...až shnije úplně )
MYLNĚ se totiž domníváme, že máme právo na okamžité štěstí. Možná je život o něčem jiném než o, byť oboustranné, pudovosti...
Máte špatnou poradnu, tady se ví houby, zkuste se zeptat tam, kde s tím mají bohaté zkušenosti: forum.lide.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.