Nejste přihlášen/a.
Vážím 29,5 kg je mi 11 měřím 145cm jím sladké tučné ale nic nezabíra sem strašná vychtrlina :D:D
Tak sladké a tučné zase hbitě jíst přestaň, nebo tu budeš za pár let plakat, že nevíš, jak se zbavit celulitidy, akné, mastných vlasů a buřtíků na břiše Puberta už klepe na dveře, s dost velkou pravděpodobností se začneš oplácávat ani se nestačíš divit. A když ne, holt si užiješ od závistivých spolužaček svoje
Jíst pravidelně je základ pro shazování i přibírání, jen na přibírání se počítají větší porce. Ale ZDRAVÉ větší porce. Dům je takový, z jakých ho stavíš cihel. Rozňahňané bláto místo svalů není moc pěkná věc, ať už je poměr výšky a váhy jakýkoli.
Pravděpodobně máš rychlý metabolismus.Musíš jít v pravidelných intervalech.A normální vyváženou stravu.Ještě do dvaceti přibereš.Jde o to co.Zda svaly,nebo jen pár kilo tuku.Pokud se budeš od 15 věnovat z lehka posilování.Do dvaceti slušně nabereš z jídla.jelikož jsi ve vývinu.A pak se sám zpětně nepoznáš.Ahoj
Ahoj. S největší pravděpodobností jsi od přírody hubený tyo člověka. Rozlišují se tři typy postav u lidí. Mezomorf, endomorf a ektomorf. Ten poslední jsi s největší pravděpodobností ty. Nelam si s tím hlavu. Jez v pravidelných dávkách a hlavně ne sladké. Tam máš jenom jednoduché sacharidy, které Ti nepomůžou. Jenom doplníš energii, ale to je vše. Ať Ti rodiče kupujou na svačinu do školy tmavé pečivo. Tam máš sacharidy složenější, takže z nich tělo "žije" delší dobu. Taky si ve škole vol z 80% masná jídla. Hlavně kuřecí. Hlavně v žádném případě nechoď do posilovny, byť Ti to bude každý říkat. Jsi vývoji, takže by sis uškodil. Takže jenom cvič s vlastní váhou. Např. dřepy (můžeš třeba s batohem plným učení či pet láhví), klikuj (taky s batohem), dělej výpony a sklapovačky. V žádném případě se nevyposiluješ, ale aspoň nebudeš jak sám říkáš "strašná vychrtlina" Jen zpevníš tělo, ale i přesto dostaneš sílu. Na uklidnění. Byl jsem na tom úplně stejně jako ty. V deváté třídě jsem byl jeden z nejtenčích ve třídě a výškově v průměru. A všichni Ti, kteří mi připadali jako namakanci a tak, tak jsou teď o hlavu menší mají pupky jako by jim bylo 50let. Mám 185cm na výšku a svaly taky nestřádám a málo kdy si na mě někdo dovolí, protože vidí, že mám nad ním značnou fyzickou převahu
Takže nezoufej, ono to přijde! Za pár let si vzpomeneš, jak jsem Ti tohle napsal
Měj se a hlavu vzhůru!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.