Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nechutenství, zvracení

Od: pajenka odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

již třetí den mám pocit nechutenství. Když něco malého sním i dijetního je mi na zvracení a většinou to vyzvracím.

Neporadí mi někdo nějaký babský recept co by mohlo pomoci?

Předem mockrát děkuji Pajenka

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jestli to není žena, nebo dívka a není těhotná, tak je to jednoduché.

Musíte začít od toho, co žaludek zkazilo. Suchý rohlík, černý čaj. Nebo suchary z lékárny.

Zamezit přísun potravin do žaludku.

doplněno 29.02.12 19:30:

Když se to uklidní, vařená rýže na sladko.

doplněno 29.02.12 19:30:

Jen můj názor

hankauk*
hodnocení

2x

Mně vždycky zatím pomohla Becherovka. :)

hodnocení

2x

Mně na tohle pomohl rum. Stačila trocha, šíleně se mi navalilo a za minutu bylo všechno venku a krásně se mi ulevilo a po pár hodinách jsem byl naprosto OK :) a to jsem předtím v noci ani nemohl spát

lidka*
hodnocení

1x
Pajenko, pokud problémy budou přetrvávat i další den, asi by to chtělo zajít k doktoru. Je to pár dnů, co jsem to zde psala. Když mi bylo špatně, babička mi říkala - lokni si rumu. To potvrzuje radu kolegy. Ale to spíš zabírá na tzv. zkažený žaludek. Jinak jsem našla tyto rady: zdroj prodamy.cz/... , kde se mimo jiné doporučuje:Při zvracení průjmu se z organismu dodávají soli a tekutiny. Zpátky je můžeme dostat například v tomto rehydratačním nápoji. Připravíme si ho tak, že smícháme 3 lžíce medu(můžeme použít i agáve sirup či ječný slad), 1 lžičku mořské soli a 1 litr kvalitní neperlivé vody.Výborným přírodním prostředkem na tyto potíže je i máta peprná. Čaj si připravíme tak, že 1,5 polévkové lžíce drogy přelijeme 1,5 litrem vroucí vody a necháme 15 minut louhovat. Pak přecedíme, nalijeme do termosky a popíjíme po šálcích během dne. Čaj si můžeme přisladit medem, agáve či javorovým sirupem nebo sladem. Podrážděné střeva zklidní lněné semínko či jablko. Třikrát denně zapijeme vodou 1 lžičku lněného semene. Po celý den jíme po troškách jemně nastrouhané jablko.doplněno 29.02.12 21:32:Pajenko v pohodě *placni*, hlavně ať zdravotní problémy přejdou, to je důležité. Hezký večer bez trápení! *mala*
pajenka
hodnocení

Děkuji moc za rady, něco určitě vyzkouším od vaších rad. Nemohu p. Lidce již dát bodík, již jsem všechny vyčerpala...Snad ostatní něco přispějí v pochvale ;) Ještě jednou děkuji

hodnocení

1x

Nedávno jsem to tady psala. Originál Coca Cola, pěkně vychlazená a asi skleničku pomaličku vypít po kávových lžičkách. Opravdu to pomůže, i když by to člověk neřekl.*placni*Jaga.

pajenka
hodnocení

Máte všichni skvělé nápady, jste skvělí :)

*palec*Ta cola funguje rychle a bezpečně. *palec*

pajenka
hodnocení

Děkuji, jsem starší žena 55let

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]