Nejste přihlášen/a.
Je potřeba dát náušničky na nějakou dobu do lihu, předtím, než budou dceři propichovat uši? Slyšela jsem že to je lepší, ale doktorka mi to neřekla. Dceři jsou 4 měsíce.
Dobry den, nausnicky jsme davali do lihu den predem. Urcite s tim nic nezkazite. Asi jste jiz koupili vhodne, tj. z kvalitniho zlata
doplněno 29.02.12 13:13:Jeste jsme si museli koupit znecitlivujici gel, u doktork ho nemeli, ale upozornili nas na to. Den predem myslim 24 hod
doplněno 29.02.12 13:14:Dela se to z duvodu zamezeni mozne infekce z nausnicek
mám náušničky z bílého zlata, prodavačka věděla, že to je na takto staré dítě, tak snad to bude ok. Jaké s tím máte zkušenosti, bolí to hodně, brečí dětí? A co následující dny, co se s tím musí dělat a bolí to i další dny? Prý si mám přinést čepičku, kolik dní jí ji budu muset dávat?
ale já nejdu na nastřelení, doktorka to dělá klasicky jehlou... nevím proč se to už teď všude nenastřeluje, asi k tomu bude nějaký důvod, že by to jehlou bylo víc hygienické? Nevím...
Pravdu má rádce "dakon". Den předem dát do skleničky s lihem a tak to přinést sebou tam, kde ouška budou píchat. U nás bez toho ouška nepropíchnou, je to vlastně desinfekce a ochrana před případnou infekcí.
doplněno 29.02.12 20:56:Po normálním píchnutí uší (ne nastřelování) nám ouška s naušnicemi zalepili, aby se za ně nezachytávalo. Pak jsme mazali framykoinem a naušničky v uších se musely protáčet, aby se dirky nezalepily.
My jsme resili ted, par mesicu zpet. Urcite dat na 24h do lihu, rikala nam to doktorka. Nicmene ve ctyrech mesicich by dite jine nez nastrelene nausnice mit nemelo. Doktorka nam rikala, ze jakekoliv nausnice nejdrive tak v deseti mesicich az roce. Takze od pul roku mela nastrelene, ktere jsme ted v deseti mesicich menili. Jinak si dejte pozor, ne kazde nausnice se daji pouzit jiz takto brzo. Vetsina zajimavych detskych nausnic, co se nam libila, byla az od tri let.
Nastřelování náušniček je rychlé a dítě o tom vůbec neví. Je dobré náušničama hýbat v ouškách. Někdy rádi zarůstají.
doplněno 29.02.12 16:00:Do lihu ano, nic se tím neskazí.
kolicek,co rika pani doktorka je mozna pravda,ale nez někdo vymyslel nastřelovací věc, máme včechny uši píchané a kupodivu jsme to přežily všechny naprosto bez úhony. Naušničky do lihu stačí na noc. A i lahvickou k lékařce.
Tak jasne, ze to slo, ale proc si nedoprat vymozenosti moderni doby? Bratr nechal sve prvni dceri nausnice pichnout a az druhe je nechal nastrelit a rikal, ze by rozhodne uz nikdy nenechal nikomu nausnice pichnout. Ja mam jen jednu dceru a te jsme nechali nausnice nastrelit a bylo to perfektni. Navic tu dirku trefi presne. Takze urcite to jde i pichnout, ale ja dam prednost nastreleni.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.