Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistit změněné telefonní číslo

Od: ina* odpovědí: 4 změna:
Můžete mi jněkdo poradit zda je možné zjistit původního majitele mobil. telefonního čísla? Měla jsem tel. kontakt na známou(znám ji jen přezdívkou) a dlouho jsem ho nepoužila. Teď jsem zjistila, že tel. číslo již neexistuje a ráda bych s ní navázala kontakt. Je řešení?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

al*
hodnocení

0x

Vzhledem k tomu, že existuje zákon na ochranu osobních údajů, tak to nevidím, jako možné. Leda byste měla známého u příslušného mobilního operátora, který má přístup do databáze klientů a telefonních čísel. A to ještě za předpokladu, že tehdy nešlo o předplacenou kartu.
Prostě tudy cesta nevede.

hodnocení

0x

Za úplatu detektivní kancelář.

al*

Obávám se, že nemají jak. Všechno se mele kolem neexistujícího MOBILNÍHO telefonního čísla o němž netušíme, zda nepatřilo dokonce anonymní předplacené kartě, ...a tudíž viz moje odpověď výše.
Nebo máte lepší nápad? Mě by zajímalo JAK by na to mohla jít ta detektivní kancelář jinak?

my*
hodnocení

0x

zkusil bych pod její přezdívkou hledat na netu... třeba najdeš icq atd,atd :o)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]