Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ráda bych se zeptala na něco hledně pořádání jednodenního výletu pro cca 40 převážně nezletilých dětí(12-17 let). Jsme parta zletilých osob(Fanclub), nejsme žádná instituce ani fyzická či právnická osoba.. Je nějaký postup, či doporučení jak zajistit tento výlet, jaké doklady (prohlášení rodičů...) Na co si dávat pozor..nebo prosím radu, kam se mám případně s tímto obrátit.Děkuji moc
Dělávali jsme to tak, že jsme rozepsali program výletu, velmi podrobně, veškeré aktivity. Rozdali zájemcům a pokud byli nezletilí, tak přihlášku museli mít podepsanou rodiči. Zda si to 17ti leté děti (neděti) podepsali sami, jsme nepátrali. Byli jsme krytí případným úrazem např. při slaňování ... ťuk, ťuk, nikdy jsme tento podepsaný papír nemuseli k ničemu použít, ale ...
Záleží na tom, odkud jste a jaký výlet chcete. Zda autobusem, či třeba vlakem + pěšky. Dělávala jsem dříve pro děti výlety za Osvětovou besedu. Co vzpomínám, tak zřícenina hradu Lichnice, Veselý kopec, hřebčín v Kladrubech n. L. Kus cesty vlakem, přiměřeně dlouhá a nenáročná trasa pěšky. Co nejvíc přírodou po turistických steuzkách/ abychom se vyhnuli silnicím.
Cestou oheň, opékání párků, vaření polévky v kotlíku. Děti bývaly nadšené a jezdily ochotně. Měly podepsané potvrzení o účasti od rodičů a kartičky ZP, kdyby něco. Naštěstí to nikdy nebylo potřeba. Ráda na to vzpomínám dodnes. Jaga.
Užily si, protáhly se, něco viděly.
Děkuji moc za odpověď. Jsem obyčejná matka 12-leté dcery, zabouchnuté do svého oblíbeného zpěváka. V rámci fanclubu si budeme pronajímat autobus a pojedeme hromadně na koncert tohoto zpěváka. Jsme z Prahy a místo konání koncertu je 270 km daleko.Aby se tam mládež dostala, tak jsme vymysleli tuto akci
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.