Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prezentace - vydělávání velkých peněz

Od: mikihans® odpovědí: 9 změna:

Ahoj, kamarád mě zatáhl na prezentaci, jak si dobře přivydělat peníze. Je to o tom, že je nějaký celosvětový obchod, do kterého se můžu za poplatek cca 3000 Kč registrovat a čerpat jejich slevy (kolem 30%). Tento obchod se zaměřuje na zboží všeho druhu, od potravin, přes kosmetiku až po elektroniku. Pokud bych do toho přihlásil další lidi, kteří by tam nakupovali a vlastně i "šetřili", tak bych z toho měl já provize. Nakonec padlo slovo i o přípravcích Amway.

Má s tímhle někdo zkušenosti, je to úplná blbost, nebo se vyplatí ty 3000 investovat, trochu se snažit a může se to pár tisících časem obrátit?

Prý je to obchod fungující v 90 světových zemích, fungující už 50 let a při získání velkého počtu hodně nakupujících lidí se na tom dají vydělat statisíce.

Nabídka je to hodně lákavá, ale prostě se mi tomu věřit nechce. Kamarád je v tom teď nově, takže taky zatím neví o jak to bude, ale vypadá to že do toho půjde.

Mám? Nemám? (přivýdělek by se mi hodil jako studentovi, ale přijít nadobro o 3000 bych nechtěl)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Co maji spolecneho Boeing, Airbus...a vyse zminena firma?
Vsechno jsou to letadla...
Nechte si sve 3tisice, a porad budete mit presne o 3tisice vice, nez kdyz do tehle ptakoviny vlezete..

hodnocení

2x

Bingo, 3.000,- Kč, máte je ušetřené, tím že jste je neposlal. Letadlo letí dál, bez vás a hledá další naivní lidičky.

hodnocení

a věřím, že se jich najde plno :) holt mi nezbyde nic jiného než studovat a najít si práci. a to jsem mohl být milionář skoro bez práce *smich*

hahanaj*
hodnocení

0x

To už mě oblbovali před 10 lety ...nešla jsem do toho ..musíš shánět stále nové a nové lidi a ti pak zase dál a jedině na tom vyděláš

...a navíc výrobky Amway se mi už tenkrát zdály zbytečně drahé ...je jen na tobě ,ale nečekej, že ti budou peníze padat do klína

hahanaj*
hodnocení

0x

dej si do vyhledavače- Amway názory -a přečti si to

pak snad se rozhodneš sám

hodnocení

díky za odpovědi, mně se to hned nezdálo, ale tak říkal jsem si že si aspoň půjdu poslechnout o co jde :)

stačilo si přečíst tohle a mám jasno :)

K Vašemu rozhodnutí Vám gratuluji. Ušetřil jste tři tácy a ještě jste mne přesvědčil o tom, že lidé ještě umí používat zdravý rozum. A Vy jste jeden z nich.*hej*Děkuji.

hodnocení

0x

Pár lidí asi na tom vydělalo velký peníze, ale podstatně větší procento ty peníze projelo.

hodnocení

0x

Přesně tak, jak říkají všichni předchozí. Je to velice průhledné, hodnoťte to už podle toho, že nikdo z rádců neřekl - Ano, do toho se pusť! Lepší 3 tisíce v hrsti, než velká /a nikdy nedosažená suma/ na střeše. Buďte rád, že jste ty 3 tisíce ušetřil a snažte si raději vydělat poctivou prací. Tady byste musel lákat, shánět a oblbovat další lidi a ne každý na to má žaludek. Navíc to není nic poctivého. A taky byste mohl skončit s kudlou v žebrech, pro peníze dokáží lidi udělat divy a na podfuk se jen tak nezapomíná. Znám 2 rodiny, sousedy, kteří se kvůli "letadlu" dodnes nenávidí na život a na smrt. *bzum*A dělají si navzájem peklo. Jaga.

A protože kamarád už v tom jede, bude určitě shánět další "dušičky". Proto nevěřte tomu, co Vám bude chválit, vykládat a nabízet, potřebuje ve skutečnosti jen dalšího troubu do počtu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]