Nejste přihlášen/a.
Ahoj, kamarád mě zatáhl na prezentaci, jak si dobře přivydělat peníze. Je to o tom, že je nějaký celosvětový obchod, do kterého se můžu za poplatek cca 3000 Kč registrovat a čerpat jejich slevy (kolem 30%). Tento obchod se zaměřuje na zboží všeho druhu, od potravin, přes kosmetiku až po elektroniku. Pokud bych do toho přihlásil další lidi, kteří by tam nakupovali a vlastně i "šetřili", tak bych z toho měl já provize. Nakonec padlo slovo i o přípravcích Amway.
Má s tímhle někdo zkušenosti, je to úplná blbost, nebo se vyplatí ty 3000 investovat, trochu se snažit a může se to pár tisících časem obrátit?
Prý je to obchod fungující v 90 světových zemích, fungující už 50 let a při získání velkého počtu hodně nakupujících lidí se na tom dají vydělat statisíce.
Nabídka je to hodně lákavá, ale prostě se mi tomu věřit nechce. Kamarád je v tom teď nově, takže taky zatím neví o jak to bude, ale vypadá to že do toho půjde.
Mám? Nemám? (přivýdělek by se mi hodil jako studentovi, ale přijít nadobro o 3000 bych nechtěl)
Bingo, 3.000,- Kč, máte je ušetřené, tím že jste je neposlal. Letadlo letí dál, bez vás a hledá další naivní lidičky.
díky za odpovědi, mně se to hned nezdálo, ale tak říkal jsem si že si aspoň půjdu poslechnout o co jde
stačilo si přečíst tohle a mám jasno
Přesně tak, jak říkají všichni předchozí. Je to velice průhledné, hodnoťte to už podle toho, že nikdo z rádců neřekl - Ano, do toho se pusť! Lepší 3 tisíce v hrsti, než velká /a nikdy nedosažená suma/ na střeše. Buďte rád, že jste ty 3 tisíce ušetřil a snažte si raději vydělat poctivou prací. Tady byste musel lákat, shánět a oblbovat další lidi a ne každý na to má žaludek. Navíc to není nic poctivého. A taky byste mohl skončit s kudlou v žebrech, pro peníze dokáží lidi udělat divy a na podfuk se jen tak nezapomíná. Znám 2 rodiny, sousedy, kteří se kvůli "letadlu" dodnes nenávidí na život a na smrt. A dělají si navzájem peklo. Jaga.
A protože kamarád už v tom jede, bude určitě shánět další "dušičky". Proto nevěřte tomu, co Vám bude chválit, vykládat a nabízet, potřebuje ve skutečnosti jen dalšího troubu do počtu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.