Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

OP - pošta

Od: posted odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, když mám občanský průkaz, mohu poštu už "objednávat" na sebe a vyzvednout si balíček na poště, že? Nebo až mi bude 18+? Předem děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ano, můžeš. Občanka stačí. Dcera s tím problémy také nemá a 18 jí ještě též není.;)

doplněno 27.02.12 22:13:

Předpokládám, že o větších výdajích by ses poradil s rodiči.:)..Aby pak nebyli nepříjemně překvapeni tvými případnými nákupy.

hodnocení

0x

OP i Pas, stačí na vyzvednutí zásilky na poště, nebo na prokázání totožnosti. Nemusí být 15 let.

hodnocení

0x

Můžeš si sám objednat, můžeš si sám vyzvednout, ale MUSÍŠ také sám zaplatit. A ve Tvých letech asi žádné příjmy nemáš. Tak pozor na to, aby na Tvou rádoby nezávislost pak nedopláceli rodiče.*bzum* Jaga.

posted
hodnocení

Děkuji a paní Jago, nemusíte se hned rozčilovat, jen jsem se zeptal. :) A osobně, já takové problémy rodičům nedělám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]