Nejste přihlášen/a.
Čáu, potřebuji koupit tak 5 kondomů (né kvůli sexu, ale kvůli zábavě a experimentů), ale prodavačce to bude jedno, že? Bylo by to poprvý, co půjdu koupit kondom,bude chtít prodavačka občanku? Asi né, co? A de mi o to, jestli třeba u kasy nepotkám známého.
Právě já mám divný pocit, když tu osobu, která mi prodala kondom potkám někde mimo prodejnu. Nebo jak se bude tvářit a co myslet, vím, že mi to může být jedno a tomu prodejci také, ale co když se zná ta osoba s nějakou osobou a ta osoba zná třeba moje rodiče, přemýšlím nad takovýma hloupostma, nad kterýma nikdo jiný nepřemýšlí.
jen kvůli, tomu, že zvažuji vážnost otazky, odpovím zcela rozumně, ale to už odpověděli jiní. Ne, ale 5 kondomů asi nekoupíš, prodávají se po třech. A i kdybys potkal známého ... myslíš, že mu do toho něco bude? Představ si situaci za 3 roky, až půjdeš koupit své holce tampony, a potkáš známeho Neboj jde jen o zvyk, a pokud se to známému nelíbí, tak ještě nedospěl.
Přesně jak říkáš - přemýšlíš tady nad hloupostmi. Kondom se dá koupit stejně, jako třeba kartáček na zuby nebo mýdlo. A to bys šel jistě koupit bez problémů. Myslíš si, že prodavačky po skončení směny nemají jiné starosti, než že běhají po městě a orlím zrakem sledují své zákazníky, kteří si u nich koupili kondom?
S kondomem se v pubertálním věku nechá zažít legrace. Největší zlobivec ze třídy si za totáče, když plnili balónky plynem, nechal nafouknout kondom. A s ním pak šel hrdě v prvomájovém průvodu. Dokud nenastal poprask.
Také se nechá naplnit vodou /vejde se tam moc/ a upravit do postele či do gauče místo jednoho polštáře /slamníku/. Přes to přehoz nebo prostěradlo. A vybídnout návštěvu, ať se posadí.
Také to s tou vodou házet z balkónu, ale to Tě nenavádím, mohlo by dojít k úrazu. To raději nedělej.
Jiný známý kluk si šel pro kondomy do drogerie, jak píšeš Ty, na blbnutí. Bál se, byl nejistý, nikdy to nekupoval a začal tedy prodavačce suverénně vykládat, že jeho dědeček je včelař a do tohoto prý uzavírá včelí královny, když včelám čistí úly a vybírá med. Aby mu neuletěly. Kdyby držel pusu¨a koupil to, nic by se nestalo. Takhle prodavačka řvala smíchy a vypravovala to pak každému, kdo do obchodu přišel. O ničem jiném se pak dlouho nemluvilo, než o tom, jak X Y kupoval futrál na včelí královnu!Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.