Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem,mám kluka je mu 24 me je 20 jsem pana on panic už není, mazlíme se spolu,je to hrozne krásný,alejá bych to už chtela,vyspat se sním,při mazlení sem mu řekla že ho chci jenže sme byli u rodiču takže sme ani nemohli.. a ted zase jako bych se bála,bude to pro me poprvé, a chci aby to bylo skvelý a nebolelo to moc,co pro ti to mu delat?.. a když se mazlíme,tak půl hodinky,stejne nejsem dostatečne vlhká..přítel mi tam šahá,ale stejne ničeho nedosáhnu,proste nejsem skoro vubec vlhká..nvím čím to je..? bojím se že to proto bude i bolet..poradte dekuji za odpovedi a taky se vídáme skoro po týdnu kvuli práci sme od sebe daleko,tak chut na mazlení je ješte vetší
První milování, není o plánování, přemýšlení, zda to bude bolet a proč? První milování musí chtít oba dva, musí to cítit, to nejde naplánovat a nyní jdeme na milování.
Bylo tady napsáno, není to nic moc.
Není to pravda! Když je to ten správný muž, správný čas, žádný spěch a stres, milování chtějí oba, tak je to ten nejlepší zážitek, na který se celý život vzpomíná. Bude vám tak krásně, že si to budete chtít, ještě jednou zopakovat. Jen nespěchejte, neplánujte, nechte všechno přírodě, ta je mocná čarodejka.
Souhlasím s tímto názorem a ještě bych si dovolil doporučit polohu, kdy je žena nahoře ("na koníčka").
Dobrý den, Simono. Pokud je Vaše touha po milování vzájemná, pak v tom není problém. Mazlení samo vás oba k tomu dovede, až nastane ten pravý čas. Nevyplatí se nic uspěchat, abyste pak nebyla zklamaná. Ono to poprvé není nic moc... Na dostatečné zvlhčení použijte jednošše lubrikační gel.
Pardon-jednoduše.
Nebudu lhát, většinu žen to porpvé bolí a nic z toho nemají. Je to proto, že se prostě poruší ona panenská blána, která je u každé dívky jinak pružná, některou to nebolí skoro vůbec, některou to bolí hodně. Nečekejte žádné románové scény se společným orgasmem, většina žen ho poprvé vůbec nedosáhne.
Proti bolesti je výše zmíněný lubrikační gel, nebojte se použít větší množství.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.