Nejste přihlášen/a.
Jak najít své pravé rodiče
ja taky hledam svoji dceru 21.05.1985 byla v jihlave narozena a v kojeneckem ustavu dnes je ji 26 let (Erika )
Možná napíšete, že to není dobrý nápad.
"POŠTA PRO TEBE", našla hodně lidí.
Jen můj nápad
doplněno 24.02.12 12:03:Mají hodně možností, čas a peníze.
Taky mě jako první napadla Pošta pro tebe, nebo se potom jít zeptat do kojeňáku, jestli ji měl někdo v pěstounské péči, pokud jste tedy nepodepsala papíry o tom, že ji můžou adoptovat, to by asi potom nešlo, protože ohledně adopce se myslím nepodávají informace předchozím rodičům vůbec. Ale netuším, je to jen návrh...
Ellin, Vy jste fakt znalec. Pokud někdo má dítě v pěstounské péči, tak to obnáší mj. to, že veškeré závažnější rozhodnutí o dítěti (vydání pasu, přihlášení ke studiu a pod) se musí řešit s biologickými rodiči. Takže by tazatelka musela vědět, kde je dcera. Ovšem s tou adopcí máte recht - tam se dítěti mění rodný list i rodné číslo. Kojenecké ústavy pak, pochopitelně, tyto info neposkytnou. Ovšem pokud by dcera sháněla svou mámu, má to jednoduché - stačí zajít na matriku a vyžádat si originální rodný list.
BTW - my jsme našim adopčatům rodné listy okopírovali a kdyby někdy chtěli poznat své bio rodiče, nemusí šaškovat u ,,paní Ester´´ ani běhat po matrikách. Je však otázka, budou li chtít - nedávno jsme vedli debatu na tohle téma se synem (puberťák - je u nás od svých 5měs.) a na otázku, jestli chce poznat své bio rodiče bez váhání povídal - Blázníš? Vždyť mě strčili do děcáku...
Je zpousta jiných možností než se ztrapnit v TV a pošta pro tebe mi opravdu trapárna příjde. Hledala bych v porodnici kde se narodila-měl by být záznam kam odešla, kojenecký ústav-rovněž musí být záznam kam odešla a tak stále dále. Ovšem nevím, zda vám někdo tyto informace poskytne. Hledat dítě po 26 letech mi příjde trochu zbytečné hraní na city, ona po vás nepátrá tak to nechte tak, snad je šťastná a nechce se vracet do minulosti.
mevim kdo jsi! ale ja si nehraji na city! ja jsem ji nedala pric se svoji vule... jako holka jsem prepsala muj opcansky prukas abych si mohla Eriku domu vzit! ale oni na to prisli a zavreli men na jeden rok. kdyz jsem prisla nazpatek byla pric ...! nikdo nevedel kde je..
to my ver ze my do dnesni doby nejde dobre . mam jeste jednu dceru ktera je 23 let a je vlastni sestra.
S pozdravem Irena
jaknajitsvepraverodic,pokud jste i zadavala tento dotaz,pak jste prepisovanim OP zacala a vubec jste se nezmenila.
Zdravím jaknajitsvepra... přepsala jste údaje v občance?, patrně rok narození. To bych ráda věděla kteří "oni" vás na rok poslali sedět, ještě tak pasťáku bych uvěřila ale i to jen pokud jste byla z profláklé rodiny podvodníků. Bez vašeho souhlasu a souhlasu vašich rodičů vám děcko nikdo nesebral a to mi povídejte, že když jste ho nehledala dřív tak to není hra na city. Nebo že by snad šlo o finanční tíseň? Dík, být já ta vaše ztracená dcera tak vás možná ale jen možná vyslechnu a rozloučím se. Tykání mi nevadí ale ve vašem případě a s vašim vyjadřování na vykání trvám. Děkuji a přeji hezký večer. Lída
Pani Lido!
chtela bych ktomu napsat , moje druha dcera Gabriela Stanovska byl moc nemocna!
hledala jsem cele leta .
dostala jsem mnoho niformacich ,chtela jsem jen prispevek podat jestli i Erika mne taky hleda!
tenkrat mi bylo par dni 18 let! 12 kvetna a erika se narodila 21 kvetna! dyla jsem 1rok v kojeneckem ustave .
cekam na dopis jestli ma zajem! Gabiela 16 kvetna 1988 a Erika jsou vlastni sestry!
S Pozdravem Malecki Irena
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.