Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Srsi z nej energie, jak to dělá?

Od: ve odpovědí: 12 změna:

Ahoj,

muj sef je plny euforie, srsi z nej energie, maka jako blazen. Ja absolutne nestiham drzet jeho tempo. Podle me neco bere. Netusite jakou latku mozna uziva? Potrebuju to taky.

dik.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Můj táta byl jen střízlík, měl sílu nevelkou,

ale jak jsem ho znal, byl větší, než král

jen jedinou myšlenkou:

NESMÍŠ BÝT NIKDY LÍNÝ, NESMÍŠ SE PRÁCE BÁT,

JEN SE SNAŽ, JAK NEJLÍP TO ZNÁŠ, CO DĚLÁŠ, TO DĚLEJ RÁD. *palec*

A o tom to je. Ale není to z mé hlavy, už kdysi dávno nám o tom zpíval Walda Matuška. *tuc* Jaga.

doplněno 27.02.12 12:40:

A když se tím budete řídit, budete sršet energií jako šéf a nebudou k tomu potřeba vůbec žádná povzbuzovadla.:)

figurek*
27.02.12 20:04

*palec*

cinematic*
hodnocení

0x

Nebude to spíš cs.wikipedia.org/...

majsterjoe*

nebo spíše: cs.wikipedia.org/...

ahasver4*
hodnocení

0x

Chuť do práce.To můžete brát několikrát denně bez nebezpečí předávkování...:)

jareek*
hodnocení

0x

Smim se zeptat v jakem oboru pracujete, jakou pozici v pracovnim tymu zastavate jake je slozeni tymu?

:)

ve
hodnocení

Oborem je ekonometrie a matematicka statistika pro jeden organ verejne moci. Nejde o CSU ale jiny statni urad.

hodnocení

0x

Někteří lidé to mají v genech. Můj švagr a dva kamarádi jsou např. takový. Srší energií, pro vše se nadchnou, nic není problém, nikdy si na nic nestěžují... šťastné povahy. Já umírám několikrát denně... Možná to bude i váš případ se šéfem.

Zdravím. Myslím si, že k tomu Vám žádný přípravek nepomůže. To musí mít člověk v povaze. Mít rád život, lidi, těšit se i z maličkostí. Malichernostmi se nezabývat. Nezávidět nikomu nic, nestěžovat si... A s chutí dělat cokoliv, nač člověk sáhne. To je můj názor.

ve
hodnocení

on to podle me v povaze nema. Ma ted vazne problemy v rodine a tak myslim, ze mu lekar napsal nejake leky aby se nezhroutil a ty leky opravdu funguji a ja je potrebuji. Kdybych je mel, tak bych mohl podavat lepsi vykon v zamestnani a prospel tim cele spolecnosti.

lolaprasatkova
hodnocení

0x

Pokud málo jí nebo drží nějakou dietu, tak je hyperaktivní. Moje zkušenosti.

ludak*

Pěkná kravina lolo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]