Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dan z příjmu vs mimo ČR

Od: pepino82* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den

Prosím jak se řeší daň z přijmu když sem v min roce byl dva měsice a pak další měsíc mimo čr platil sem si v čr zdravotní pojištění ve zbyvajicich měsících sem pracoval

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

coop*
hodnocení

0x

Mělo by postačovat, aby jste k daňovému přiznání dal čestné prohlášení, že jste v období od do neměl žádný zdanitelný příjem. Nic víc není potřeba.

coop*

opr. ... abyste :)

pepino82*
hodnocení

jako že napíšu ze jsem od treba 2.6.2011do2.8.2011 cestoval a nic nevydelaval?

coop*

Napíšete: "Tímto prohlašuji, že v období od 2.6.2011 do 2.8.2011 jsem neměl žádný zdanitelný příjem. Zdanitelný příjem ve zbývajícím období předmětného zdaňovacího období byl doložen Potvrzením o zdanitelných příjmech, které bylo vystaveno společností ... a tvoří přílohu Přiznání k dani z příjmů."

Že jste cestoval nebo jen doma relaxoval na gauči nepište - po tom berňáku nic není.

pepino82*
hodnocení

já si to potvrzení dělám sám takže to bude prosím znít jak celé

Potvrzením o zdanitelných příjmech, které bylo vystaveno společností ...?

coop*

Věc: prohlášení k Přiznání k dani z příjmů FO za zdaňovací období 2011

pak text, který jsem napsal

S pozdravem ... jméno, příjmení, bydliště, r.č.

Vypíšete firmu(y), u kterých jste byl v roce 2011 zaměstnán a vystavily vám Potvrzení o zdanitelných příjmech (to(y) přiložíte k Přiznání a zapíšete do seznamu na poslední straně).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]