Nejste přihlášen/a.
Dobry den, je to takovy dost intimni problem. Jenom bych chtela vedet jestli nekdo nema podobnou uchylku. Porad musim mit sex, aspon tak 6x denne, je mi jedno s kym to je. jsem neustale nadrzena a popravde chlapi v nasem meste uz zacinaji dochazet. chodim k psychilogovi a mam nejake prasky na sklidneni, ale moc to nepomaha. uz nevim co delat. jenom se probudim a osprchuju a jdu hledat nejakyho chlapa-nejlip v hospode, tam vzdycky najdu. ale mam strach ze by mi mohl nekdo treba ublizit. kluka si neudrzim, protoze neumim byt verna. nemate nekdo podobny problem?
Zvol si sex za své povolání - vždycky je dobře ´pracovat´ s láskou, zájmem a zaujetím... Současně ´ošetříš´ svůj strach (v provozovnách s červenou lucerničkou je o bezpečnost personálu postaráno), nebudeš muset tolik úsilí věnovat "hledání" (klienti budou chodit sami)... A výdělky v tomto oboru taky nejsou marné...
Můj ty smutku. U nás je podobná žena. Přezdívá se jí "Čekanka", protože přijde do hospody a čeká, kdo se jí namane. Bere každého. Přestože je jí něco přes 40, je vyžilá a strhaná, že vypadá tak na 70. Chlapi už o ni zájem nemají, užil si skoro každý a teď se už jen pošklebují.
Pokud Vám nevadí množství pohlavních nemocí a časté střídání partnerů, založte si živnost. Slušní lidé si sice před Vámi uplivnou, ale budete finančně zajištěná a navíc ukojíte svůj chtíč.
Ani se nedivím, že chlapi od vás z města už ztrácejí zájem. On každý nechce olízaný krajíc, s tím se musíte smířit. Pokud se někdo najde, bude to asi zase jen takový, jako jste Vy. Ale co jiného můžete čekat? Jaga.
Milá dámo, pokud jste svou situaci vylíčila objektivně a nenadsazujete, tak podle všeho jde o příznaky choroby nazývané NYMFOMANIE. Existuje od nepaměti až do současnosti. Pokud vím, tak léčba medikamenty nemá téměř význam, avšak současné metody hormonální asi mohou hodně zlepšit. Chce to návštěvu psychiatra, obor sexuologie. Dobrá slova psychologa ve Vámi popsaném případě nepomohou, léky Vám stejně předepsat nemůže.
Dříve však pro pacientky s akutními projevy nemoci byl doporučováno : mlátit a mlátit mokrými ručníky třeba až do bezvědomí . . .
Stejně to ale pomohlo jen kratičce, jak uviděla chlapa, šla po něm - třeba i v svých 65 letech.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.