Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žárlivost vs mladý učitel TV

Od: merns odpovědí: 5 změna:

Ahojky...moc bych chtěl poradit o radu s mou přítelkyní. Je ve druhém ročníku střední školy a na hodiny TV dostala velmi mladého učitele.Navíc se dá říct,že ve škole nejsou ani pořádně šatny.Velice mě tento problém trápí a vubec nvm co dělat.Nejradši bych se s ní kuli tomu hned rozešel,ale na to jí moc miluju a potřebuju.Pořád mě trápí,že bude trávit čas s někym jinym mladym,ež semnou,že jí bude neustále sledovat a očumovat a při něčem na ní i šahat.Mám z toho hrozný strach.Předem moc děkuju za odpověď,ahoj

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al*
hodnocení

4x

Tvůj problém jsme tu už řešili. Synku trpíš chorobnou žárlivostí, jsi hodně nemocný a měl by ses léčit. Ona by se s tebou měla včas rozejít, protože jednou na to doplatí - domácí násilí se z chorobné žárlivosti vyvine velmi rychle.

hodnocení

3x

A co až pojede v autobusu, půjdete do divadla tam ji může okukovat lidí! A až bude třeba chodit do práce, tam může být chlapů až se z toho zblázníš! Nezbývá mi než souhlasit s p. AL. Začni s tím něco dělat, nebo nedopadneš dobře!

lm®

V žárlivosti je více sebelásky než lásky.Hlavně je výrazem nízkého sebevědomí.Na světě je hezkých děvčat,vy sám se jistě taky se zalíbením kouknete na pěknou holku,co je na tom špatného?Představte si,že by tak jako vy uvažoval každý ten přítel té dívky. Hlavu vzhůru,chlape.Bude-li jí s Vámi dobře,nikam Vám neuteče.A když jo,její chyba.Více si věřte.

hodnocení

3x
Jasny. Rozejdi se s ni. Ona prece muze za to, ze dostala mladeho ucitele na telocvik.
A on urcite nema nic lepsiho na praci, nez ocumavat zrovna tvoji pritelkyni. To je v te tride jedina holka? Nebo myslis, ze svoji krasou tak prevysuje vsechny ostatni holky, ze bude cumet jenom na ni? Samozrejme, ze bude cumet. Je to mladej chlap. Ty by si snad necumel? Ale pokud ma jenom trochu rozumu, tak zustane jenom u toho cumeni. Pokud si ale budou sympaticky zaroven...tak to mas holt smulu.
To ze snim bude travit cas, to myslis jak? Je to snad skola s osmy hodinama telocviku kazdej den? Nejsou snad v tej jeji tride i kluci? Pokud jsou, tak jsou stary a osklivy?
Neco tak debilniho sem fakt jeste neslysel. Tomu se mi ani nechce verit, ze je to pravda.
Jestli se s ni chces rozejit kvuli tomuhle, tak bych se ani nedivil, kdyby te fakt dala kopacky a jeste naschval si s tim ucitelem neco zacala. Pro takovy debilni napady bysis nic jinyho ani nezaslouzil.
Doufam, ze si z toho textu pochopil, ze se fakt chovas hloupe a pokud svoji pritelkyni alespon trochu veris, tak neni co resit. At si ucitel klidne cumi.

itecka*
hodnocení

2x

To nemyslíš vážně!Jdi se opravdu ve svém zájmu léčit..!To není normální!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]