Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

130tisíc za použití WAPu

Od: kalinusus odpovědí: 9 změna:
Dobrý den potřebuji poradit když jsem se stěhoval z bytu do jiného, přišel jsem o internet,a tak jsem na chvilku použil wap o2 v mobilním tel.stáhnul jsem asi 140mb dat což není nic neobvyklého,jenže jsem netušil že mi příjde faktura na 130000kč.Myslel jsem že platím za čas strávený na wapu ale že 1kb stojí 0,70kč jsem nevěděl, taky kdo by dal za jednu fotografii kolem tisíce korun.Neměl by alespon mobilní operátor varovat že jste přesáhly nějaký finanční limit třeba deset tisíc kč,vždyt by kdokoli neinformovaný mohl klidně přijít i o milion,jsem z toho zničený mám dvě deti,a nevím jak splatit 130000 za něco tak absurdního jako je pár fotek z internetu.Děkuji za jakoukoli odpověd.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dusatka*
hodnocení

3x

No, podívala jsem se na jejich stránky a nějak jsem tu cenu za wap nemohla dohledat, to určitě úplně v pořádku nebude. Zkuste se poradit tady: spotrebitele.info/..., třeba by na nějakou možnost přišli, jednou mi tam dost dobře poradili - pomohli (telefonicky).

To ja to nasel takrka hned. Maji to docela prehledne a jednoznacne popsano.
cz.o2.com/...
Nechci vypadat skodolibe, ale asi Vam nezbyde nic jinyho nez platit. Jedine snad, ze by ste vyzadoval kontrolu mnozstvi prenesenych dat a doufal, ze se treba o jednu nulu spletly...

cybermagefroll*
hodnocení

3x
Neskočil jste náhodou na podvod O2 Active (wap zdarma)? Ten totiž spočívá v tom, že v některých případech nedojde na straně O2 k aktivaci a zákazníkovy je zpětně naúčtována plná cena.
Jinak cena za wap na stránkých O2
cz.o2.com/...

martina30*
hodnocení

2x

Bohužel od toho se dá nastavit limit a pokud ho přetáhnu tak se mi zablokuje karta a nezávidím pěkná pálka.Pokud nezaplatíte určitě Vám bude hrozit exekuce.Jedině ještě můžete tvrdit,že jste nic nestahoval a nevíte jak se to stalo.

my*

tak to tvrdit může, ale neuspěje...oni vidí kolik stáhl... :o)

al*
hodnocení

0x

Obávám se, že máte smůlu. A ani s reklamací nebudete mít šanci uspět, ale můžete to zkusit.
Ovšem nevidím to nadějně.

kalinusus
hodnocení

Děkuji za odpovědi (jdu se zastřelit)

Není to ideální řešení. Za blbost se platí, to je pravda. Ale není nutné, aby tratila i nevinná rodina ztrátou nerozvážného otce a manžela! Chybami se člověk učí... ačkoliv zrovna tahle škola není z nejlevnějších...

Strileni radsi jeste odloz a radsi jdi shanet penize. Takhle by presli dluhy akorat na tvoji manzelku. Ta by se pak taky zastrelila a kdo by se pak staral o deti.
Holt musis zacit od tedka travit min casu na internetu stahovanim fotek a vic makat. Nejlip si najit druhy zamestnani pokud to z jednoho platu nesplatis.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]