Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Za co platit daně

Od: p123456* odpovědí: 10 změna:

Potřeboval jsem pomoc na výstavbě rodinného domu,tak jsem požádal známé a kamarády. za tři měsíce bylo hotovo.Byl jsem nařčen,že jsem nezaplatil daň.Jedná se o to,že ti lidé u mě pracovali zdarma,ale já jsem údajně měl příjem v podobě vykonané práce.Chtěl bych vědět jak to je,když pro někoho bez jakékoli odměny pracuji...Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To by mě zajímalo, kým jste byl nařčen. Počítám, že to byla nějaká místní drbna.

p123456*
hodnocení

...jo...dost nebezpečná(nej)

ahasver4*
Já bych byl v klidu...Do toho nikomu nic není...danit práci kamarádů,to by nám tak ještě chybělo!I když,kdo ví,co ješte napadne Kalouska...
doplněno 24.02.12 23:43:

Máte řící,že Vy jste těm kamarádům platil..A víte co,já bych tu osobu poslal do...Ať je nebezpečná jak chce.někdy zírám co lidi dokáží ze závisti..

p123456*
hodnocení

..no právě...prý jsem měl příjem v hodnotě práce pro mě vykonané...

Tak to je jeden z největších nesmyslů, co jsem slyšel. To bude nějaký závistivý idiot. Vy máte nový barák, on akorát holou řiť. Pošlete ho někam.

zakus*
hodnocení

0x

Poslat do (_;_).

buss
hodnocení

0x

Daň za co? Vy jste od nich něco přijmul? Za komuny se tomu říkalo občanská výpomoc. Ale je možná i dnes, Možná si kamoš u piva postěžoval že dělal zadarmiko. Ale má právo na náhradu účelných nákladů. Ještě se můžete bát PS VB, StB, domovního důvěrníka, uličního výboru...

celp*
hodnocení

0x

Zdarec.V našem absurdistánu je možné cokoliv.Ad absurdum by to bylo možné považovat za nepeněžní příjem.

mkat*
hodnocení

0x

Aj keby ste kamaratom platili tak dan platia oni nie vy.Ked si zaplatite firmu aby postavila niečo tak platite ešte nejaku dan za to že dom ma vačšiu hodnotu ako stavebny material?Určite by som ju poslal kade -lahšie a možno by musela aj utekat.Nech sa stara tam kde ser..*cert*

hodnocení

0x

Dobrý den,

s čistým svědomím to pusťte z hlavy a toho blba,co Vás nařknul,pošlete do...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]