Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak říct holce, že se mi líbí

Od: radek* odpovědí: 4 změna:

Chtel bych poradit jak mam zacat holce rict ze se mi libi a ze bych s nou chtel chodit. Je ze tridy a je trasne pekna. Mam ji zacat prozvanet. diky za odpoved jo a je mi 10

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

my*
hodnocení

2x

e-e neprozvánět, prostě se s ní začni bavit ...a zbliž se s ní... ostatní přijde samo :o)

mmm*
hodnocení

2x

Nene neprozvánět*vezen*Tím líp že je ze třídy aspoň budeš mít víc příležitostí navázat kontakt.Třeba když budete mít nějakej předmět tak se jí zeptej zda by ti to nevysvětlila*hi*

hodnocení

0x

Nepospíchej, ona jistě ví, že se líbí více klukům. Hlavně ji neobtěžuj, to už napadlo všechny...

hodnocení

0x
Prozvanet... *zed*
Klasika v deseti letech byla psanicka poslana tajne pri hodine pod lavici a nejlip pres celou tridu. Dneska to uz diky mobilum a SMS urcite nikdo nezna, tak by to mohlo i zabrat jako neco, co ji jeste nikdo neposlal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]