Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

plat prodavacka ccc boty

Od: hatahata odpovědí: 5 změna:
Netusite, jaky je zhruba plat prodavacky v CCC botach? Mam 2 pohovory na jeden termin, ani jeden nelze bohuzel prelozit. Mista jsou podobna radsi bych ale do Ccc. U prvniho mam plat zjisteny, trochu jsem hledala na netu a nasla jsem informaci, ze u Ccc je plat 9tis? Uvazek 37h. Diky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Pracovní dobu 37,5 hodin týdně stanoví zákoník práce pro třísměnné a nepřetržité provozy.

Pokud zde jde o jednosměnný provoz, jsou od pracovní doby (40 hodin týdně) pravděpodobně odečteny přestávky na oddech a jídlo, které se do pracovní doby nezapočítávají.

Budete-li jako prodavačka pracovat s hotovostí, měla by Vaše práce být zařazena do 3. skupiny prací, v níž činí zaručená minimální mzda 9.800 Kč měsíčně (hrubého, bez příplatků).

hodnocení

0x

Nikdy jsem neprodávala, nemohu do toho moc mluvit. Ale plat 9 tisíc - hrubého? se mi zdá velice žalostný. *ee*I když dneska je každý rád za jakoukoliv práci a nesmí si moc vybírat. Pokud to nemáte za rohem, část ještě navíc projezdíte.

Také pracovní doba 37 hodin je taková zvláštní. To vychází při práci od pondělí do pátku na 7,4 hod denně. No, dejme tomu. Ale všechny prodejny mají běžně otevřeno i v sobotu. A jak je to se sobotami - to Vám neřekli?

Na to, že se děvče musí na prodavačku 3 roky učit, získat určité schopnosti, musí si prodejnu hlídat, aby jí někdo neodešel třeba v nových botech a staré tam nenechal, se mi zdá ten plat skutečně směšný. Vím, každá kačka dobrá, ale...Jaga.

doplněno 12.01.13 12:43:

Brala bych to jako příjemný přivýdělek k důchodu. Ale žít pouze z toho by se asi opravdu nedalo.

A přesto jsou lidi kteří z toho musí žít! A zroven mnohdy vytváří milionové hodnoty!

Ano je to tak.

Já znám pokladní z Hyperalbertu, plat 7,5 KK měsíčně, a to ješě hodinu po šichtě vybaluje zboží...

Má to sice stihnout hned ale běa jak bude někdo u kasy čekat...systém postavený na hlavu a "vydírání" ...

Bohužel manžel pracuje a tak by nedostala ani korunu ač obě děcka studují, při představě dojíždění to musí být snad nerentabilní...

ajka1
hodnocení

0x
Pracovní náplň: PRODAVAČ-KA OBUVI. Jednosměnný provoz. vyučení v oboru, popř. v jiném oboru, zkušenosti s prodejem, znalost práce s PC na uživatelské úrovni, příjemné vystupování, plný nebo i zkrácený úvazek, plat: 12000 Kč, prémie, výkonnostní odměny, zaměstnanecké výhody, prace.separatista.net/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]