Nejste přihlášen/a.
Ahoj drazí rádci,
potřeboval bych poskytnout malou drahocenou radu ohledně vtahů. Bylo nebylo jsem se potkal na plese s jedním děvčetem. Její kamarádka jí ode mne na plese stále odháněla, ale postupem času (cca měsíc) se začaly sympatie otáčet. Né pouze z mojí strany, ale i ze strany té "zlé" (pouze odeznání slečen) kamarádky. Nejsem žádnej extra zoufalec že, když vidím šanci, tak se ji chytnu. Ale ani nejsem úplně "blbej" a poznám, když ta holka má nebo nemá zájem, což ta hodná kamarádka beměla. A já se snažil, dělal první poslední a nic. A teďka se dostávám k tomu problému. Chtěl bych té "zlé" kamarádce říct, co a jak, jak a co. Jenže asi před 2-ma rokama chodila s mým hodně dobrým kamarádem (nic mezi nima neproběhlo, v té době bylo mému kamarádovi asi 17 let a jí o 2 roky míň) chodili spolu asi měsíc a půl. Tohle bych, ještě překousnul a myslím si, že i kamarád by se po pár mě vražených fackách z toho vzpamatoval a bral by to z humorem. Ale další problém je, že se o ni hned poté snad rok pokoušel můj druhý kamarád, s kterým se vidím denně, takže naše přátelství je také na velice dobré úrovni. Tak holka ho celou dobu brala pouze, jako kamaráda. Nic víc od něj nechtěla (je to hubeňoučkej hodnej kluk právě, že moc hodnej. Já jsem opak urostlý "hovado" a neřízená střela, kam jdu tam bavim). Né, vždy se sranda povede znáte to . Jedno máme, ale společný jsme totální pitomci na vztahy. A teď právě nevim, co dělat. Mám té dívčině říct, jak a co cítím. Nebo mám nechat jí? Poslední dobou si i docela hodně píšem. Já začnu konverzaci málokdy, spíš vyčkávám. Abych věděl, jestli má o mě zájem. Nebo se mám stáhnout do ústraní, abych nezklamal kamarády, na kterých mi záleží, protože umějí podržet v těžkých chvílích. Co myslíte?
A promiňte mi ten sloh, šlo to napsat i stručněji
.
Zdravím. Chlapi jsou přece ti lovci...Pak byste měl lovit a ne se nechat lovit od děvčete...Třeba od Vás očekává, že uděláte první krok... Takže té holčině řekněte, co a jak cítíte. Upřímně a nebojte se! Když bude nejhůř, kamarádi Vás podrží...Tak do toho! Držím palce!
doplněno 05.03.13 08:45:Pokud jsou to dobří kamarádi, pak by Vám jí měli spíše přát, pokud byste ji získal, ne Vám to zazlívat. Jinak to nejsou dobří kamarádi...
Já bych se snažil, a jak rád. Ale nechci zklamat kamarády, kteří se o ni takovou dobu snažili. Je to pro mě hodně těžký, protože přátelství si umim cenit. A tohle nejsou špatný kamarádi. S největší pravděpodobností bych do huby nedostal, ale vztahy by se mohly zkazit...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.