Nejste přihlášen/a.
Dobrý den a na co si stěžujete? Že nic neděláte a přece berete plat?Budte ráda.Jste v rodinné firmě a jste hájená. Tak to v takovýchto firmách bývá.
doplněno 24.02.12 12:09:Ve firmě kde pracuji,také rodinné se vždy vytvořilo pracovní místo pro synáčka,dcerušku,zetánka,atd atd samozřrjmě v kanceláři a pak se z výroby pro nadbytečnost a z efektivnění výroby propustil nějaký ten člověk.Zkuste to jinde a poznáte jak musíte pracovat aby jste si vydělala na chleba. neberte to nějak špatně,jen je tohle pohled z druhé strany.
osobně bych s toho byl asi taky nervozní skuste si o tom s otcem v klidu a vážně pohovořit
jinak brát peníze za nic je snem mnohých z nás
ale já tam za žádného protekčního rozmazleného fracka,rozhodně nechci být ani nejsem. Dělám za minimální mzdu a jsem s tím spokojená
Tak v tom případě nevím na co se ptáte.Pokud Vám to vadí že berete plat a neděláte co máte ve smlouvě,nebo že tam ani chodit nemusíte a stejně to dostanete zaplaceno,tak odejděte.Pokud Vám vadí že to otec řeší bez Vás a chtěla byste být součástí vedení,tak si o to řekněte.
už jsem mu říkala, že bych chtěla vědět o problémech firmy a pomoct s řešením, ale vždy mě odbydou že mi to není k ničemu a k čemu bych to měla vědět atd.
Nevím kolik Vám je let a jaké máte vzdělání,či jazykové znalosti,znalosti na pc,řidičák,nějaký jiný průkaz odbornosti ,kde bydlíte.atd atd.Ale odejít můžete kdykoliv a najít si práci která by Vás bavila i uživila.Internet je plný práce,jen hledat.
uvažuji o genealogii na živnostenský list, mám 4 roky nedostudovaného archivnictví. Genealogie mě ale vždy bavila, mám ji jako koníčka po práci
No tak s chutí do toho.Začátky jsou všude těžké.Ale budete stát na svých nohách.A nikdo z Vás nebude dělat papánkova mazlíčka.Přeji hodně štěstí.Honza.
No ale to mají pravdu, proč má co zaměstnanec, ač rodina, vidět do pozadí firmy, co jak se v ní pytlíkuje?
Nepříjemná situace. Zkusil bych si prostě vážně promluvit s tátou jestli pro mě tam opravdu nějakou práci má nebo ne. A jestli by mlžil tak je prostě lepší dát výpověď nebo se s nimi domluvit ať ti jí napíšou sami. Sama si tam jenom budeš připadat hloupě, místo naučení se nějaké práce nebo získání zkušeností se jen naučíš flákat (nemyslím to zle, prostě se jen díky nedostatku práce naučíš vše dělat pomaleji a tak) a ostatní tě budou nenávidět že jsi protekční mazánek.
Pracujte málo dál, i jako ta ozdoba. Zkuste tatínka na oplátku také "vynechat" a zkuste mezi zaměstnanci najít někoho, kdo je vaší pomoci nejvíc nakloněn a dělá to, co byste nejvíc dovedla. A tomu pak nedejte ve vší zdvořilosti prostě pokoj, dokud si vás či vaší pomoci nevšimne. Třeba vás tatínek vede k takovéhle samostatnosti, do hlavy nikdo nevidí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.