Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde je zastávka?

Od: bystinkaa* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,potřebuji poradit,kde na Hradčanech je zastávka Mhd č.174?myslím,kde od výstupu z metra.Moc děkuji!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
když vylezeš z metra a přejdeš silnici, zřejmě to přesně bude tam, kde jezdí dálkové autobusy... na obou stranách jezdí dálkové autobusy, některé tam, některé zpátky...předpokládám, že jsi myslela bus 174 směr Ohrada, protože opačným směrem se na Hradčanské jen vystupuje na konečné...takže není problém si otevřít třeba mapy linek DP hl.m.P, třeba idos.dpp.cz/... tam si vložíš číslo linky a otevřeš mapu koukni idos.dpp.cz/... tak je jednoduché otevřít třeba zastávky metra hradčanská mapy.cz/... kouknout se, jak to tam vypadá... máš to případně i z ptačí perspektivy...možná, že příště už si budeš takovou informaci umět vyhledat sama...doplněno 21.02.12 10:51:ta bílá čísla v modrých kapkách jsou východy z Metra
Kde je zastávka?
bystinkaa*
hodnocení

Díky,ted už jsem to pochopila úplně dokonale.

jabraka*
hodnocení

0x

Na této mapě lze nalézt všechny možné stanice a zastávky metra,tramvaje a autobusů.

mapy.cz/...

bystinkaa*
hodnocení

Moc díky,mě spíš zajímá,jestli je to ta zastávka,když vylezu z metra a přejdu silnici,jestli je to na té straně,kde jezdí i dálkové autobusy

Pokud jiný rádce neporadí lépe, zeptejte se řidiče, ten Vás určitě též nasměruje správně.

bystinkaa*
hodnocení

Mno,řidič v metru mi asi moc neporadí kudy jít na zastávku mhd:-D asi jsem špatně napsala otázku:) ale tak mám ruce nohy,nějak se domluvím určitě

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]