Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může panna otěhotnět i při hrátkách

Od: oto22 odpovědí: 16 změna:

mám holku,kterou sem ehm prstil ,předtím sme se ještě muchlovali tak sem se samozřejmě vzrušil,né moc ale stejně jako prostě i vtěch kapkách touhy sou spermie ,tak co když sem j měl na prstech? docela průser ona je ještě panna ale i ta může otěhotnět. nevím ale mám docela strach může otěhotnět?

*plac*

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Je to nepravděpodobné, buďte v klidu. A příště si i na hrátky, pro Váš klid, nasaďte kondom.

oto22
hodnocení

tak mám být joko v klidu že se nic nemůže stát,já sem se nejvíc bál toho že sem vlastně vložil prsty do pochvy mno

Ano, buďte klidný. Vajíčko jste určitě tímto způsobem neoplodnil.;)

doplněno 21.02.12 08:29:

Není zač. Pěkný den.*slunce*

oto22
hodnocení

mnohokrát díky za odpovědi , ani nvíte jak se mi ulevilo

majsterjoe*

Priste by bylo dobre se predtim neco dozvedet o otehotneni a vubec vsech sexualnich hratkach.

oto22
hodnocení

jo tak to máte pravdu. nedáte mi nějakou radu kde si tyto vci prečíst na netu.?

majsterjoe*

mrkni sem. Tu najdes odpoved na vsechno ;) www.sexus.cz

des*

Stačí použít mozek a zdejší poradnu,úchylové sem poslední dobou brousí často. #může+panna+otěhotnět

oto22
hodnocení

díky za rady :) jen sem se chtěl ujistit

hela*
hodnocení

0x

A proč je panna? A je?

des*

Chceš adresu?Proč tě to zajímá?Je to vzrušující?Jsi z toho mokrá?

krkovicka*
hodnocení

0x
Při velmi ale velmi náruživých hratkach ano, ale při téhle hře ne.Že sis oddychnul? A co slečna? Neskolilo ji pomyšlení na mimi?
oto22
hodnocení

mno já sem měl na ruce ale asi už hodinu své semeno prostě za vrušení ..mno tak sem ji nejdřív prstil přes glitoris a pak až dovnitř ale né tak hluboko jen kousek ale stejně mám furt strach přece jenom si kvůli takový věci kazit život ,jinnáč přítelkyně se taky ptá jestli ano nebo ne ...prostě u panny zas to otěhotnění je v menší míře

oto22
hodnocení

a ještě se chci zeptat ...s čeho tak soudíte ste doktor nebo jako už nejaká zkušenost? ;) jináč přítelkyně je poměrně v klidu ale také hořečně hledá jestli by se mohlo něco narodit :)

krkovicka*
Příště než vložíte prstiky do své přítelkyně, umyjte si je.Prstit pannu?Je stále panna?
oto22
hodnocení

Ano je ještě panna , ehm ..nebylo to úplné prstění nejprve přes klitoris a pak jen po okrajích ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]