Nejste přihlášen/a.
Dnes jsem hlídala šestiletou vnučku, které není dobře. Přes den ji vyskočila teplota až na 39,4, já jí dávala půlku panadolu, co měla připravený, ale teplota neklesla. K večeru se vrátili mladí a já šla domů. Jen mám strach, když bude takové malé dítě s tak vysokou teplotou na Panadolu, jestli se mu uleví. Teď řádí různé chřipky, máte někdo doma dítě nemocné s takovými teplotami? Neměli by raději jít s malou na pohotovost? Děkuji za rady. - pt
Při takhle vysoké teplotě je u dětí nebezpečí křečí.
Já bych dal paralen 100 nebo nurofen a pokud teplota do pul hodiny neklesne pod 39, tak bych dal chladny zabal do mokreho rucniku na pet minut, ktery teplotu srazi.
Pozor. Nurofen a paralen nemichat, davat max 1 po sesti hodinach nebo po 4 hodinach mezi nurofenem a paralenem.
Na pohotovost bych jel, az kdyz by se vysoke teploty stale vraceli.
Konečně jsem se dovolala mojí známé ze zdravotnictví, tak mi radí jako "axus" a "krkovička". To víte, bojím se o tu malou vnučku a už jsem mluvila i s nevěstou, dala ji také 1/2 Panadolu před hodinou a už snad jde horečka trochu dolů. Tak uvidíme do rána, moc děkuju za dobré rady. - pt
Celou noc jsem spala, jak na vodě. Ale už jsem mluvila s nevěstou a horečky povolily. Tak jsem ráda za rady, za uklidnění, za informace a hlavně, že už je malé líp. - pt
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.