Nejste přihlášen/a.
Ahoj, za pár týdnů jdu s přáteli na jednu akci (diskotéka) a u tančení se docela potím, samozřejmě používám a použiji deodoranty proti pocení, ale co hlava a ruce? To si mám pomazat i hlavu? :D Co by jste doporučili? (nemyslím jen čelo, ale celý obličej se mi potí), předem děkuji. ![]()
Nepotit se je nezdravé, je mi jasné, že si nepřipadáte příjemně, jestli jste takový ten lesknoucí se typ, ale není to žádná trága, šoupněte si nějaký kapesník do kapsy a holt se ve vhodných chvílích oťupkejte někde v koutku. Ono to tam nijak nápadné nebude. Spíš, jestli se opravdu více potíte, dbejte na to, abyste nesmrděl - to jest dva, ale raději tři dny před akcí žádný česnek, výraznější koření, alkohol, a tak dále, a hodně pít, ať z vás jde co nejčistší voda, abych tak řekla. ![]()
Che che, nebo se ohákněte ve stylu osmdesátek - čelenku na hlavu, potítka na ruce, to bude terno... ![]()
Když si dáte pár poctivých bramboráků, hygiena nehygiena, půjde to z vás fest
Ale jinak ano, čím více vody, tím méně zapáchající pot. ![]()
Tak na tohle přesně je určený Driclor, který se mi nejvíce osvědčil. Není to parfém, ale jenom antiperspirant bez vůně a občasné místní použítí je to absolutně super. Rozhodně doporučuji vyzkoušet. Osobně ho používám na podpaží, ale v letáku se píše, že lze i na ruce, čelo, nohy atd. Sehnal jsem ho na www.driclor.eu a na stejné adrese je i leták.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.