Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tančení - něco proti pocení?

Od: pepazhlubin odpovědí: 5 změna:

Ahoj, za pár týdnů jdu s přáteli na jednu akci (diskotéka) a u tančení se docela potím, samozřejmě používám a použiji deodoranty proti pocení, ale co hlava a ruce? To si mám pomazat i hlavu? :D Co by jste doporučili? (nemyslím jen čelo, ale celý obličej se mi potí), předem děkuji. :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ahoj. Tak na toto funguje pít hodně tekutin, obličej a ruce oplachovat, dle potřeby, studenou vodou, aby se ochladily. Při tančení je to ale normální, že se lidé spotí, určitě nebudete sám. :)

sargo*
hodnocení

0x

Nepotit se je nezdravé, je mi jasné, že si nepřipadáte příjemně, jestli jste takový ten lesknoucí se typ, ale není to žádná trága, šoupněte si nějaký kapesník do kapsy a holt se ve vhodných chvílích oťupkejte někde v koutku. Ono to tam nijak nápadné nebude. Spíš, jestli se opravdu více potíte, dbejte na to, abyste nesmrděl - to jest dva, ale raději tři dny před akcí žádný česnek, výraznější koření, alkohol, a tak dále, a hodně pít, ať z vás jde co nejčistší voda, abych tak řekla. :)

doplněno 20.02.12 23:32:

Che che, nebo se ohákněte ve stylu osmdesátek - čelenku na hlavu, potítka na ruce, to bude terno... *smich*

doplněno 21.02.12 16:53:

Když si dáte pár poctivých bramboráků, hygiena nehygiena, půjde to z vás fest :) Ale jinak ano, čím více vody, tím méně zapáchající pot. :)

pepazhlubin
hodnocení

Děkuju, naštěstí dbán pořádně na svojí hygienu, takže nemám problémy se zápachem. Jinak čím více vody, tim méně zapáchající pot? Nebo jak to myslíte?

otakarek*
hodnocení

0x

Tak na tohle přesně je určený Driclor, který se mi nejvíce osvědčil. Není to parfém, ale jenom antiperspirant bez vůně a občasné místní použítí je to absolutně super. Rozhodně doporučuji vyzkoušet. Osobně ho používám na podpaží, ale v letáku se píše, že lze i na ruce, čelo, nohy atd. Sehnal jsem ho na www.driclor.eu a na stejné adrese je i leták.

martinaa*

Driclor je pěkný hnus, zkuste se poptat lékařů, co Vám na to řeknou. Ony se problémy nemusí objevit za dva roky, ale za pět, deset let. Ano, lidé se nepotí, ale to je tak jediné plus.

Zadejte do vyhledávače obrázků acne inversa a pokochejte se, co takový dryák dokáže udělat s tělem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]