Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podnikání - servis lyží

Od: artik* odpovědí: 3 změna:

Chci začít podnikat v prodeji a servisu lyží . Poradí mi někdo ,kde bych mohl sehnat kontakty na velkoobchody? Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
ehm. Odkud jste? Máte dostatečný kapitál abyste byl konkurenceschopný? Myslím, že milión vám stačit nebude. Stroje na servis prodává firma wintersteiger. Pokud jde o lyze, nikdy se nedostanete na rozumnou cenu. Řet
doplněno 20.02.12 21:51:

psal jsem z mobilu a nějak se to neodeslalo celé. po upřesnění otázky to není podstatné. že by zasáhla vyšší moc?

mrkněte se sem: amer nebo ina

poptejte se na ceny a podmínky za jakých s vámi budou ochotni obchodovat. pak se mrkněte u vás v olympii, za kolik tam jeden řetězec prodává vámi zamýšlený sortiment (ano, nemají servis). a buďte si jistý, že cena je téměř to jediné co zákazníka zajímá. jsou výjimky a ty požadují kvalitní zboží za vyšší cenu, ale těch je málo.

artik*
hodnocení

pardon , zapoměl jsem napsat , že jde jen o běžky ( servis, prodej ,oblečení) . Místo Teplice

artik*
hodnocení

super, díky za info .

doplněno 20.02.12 22:14:

a ještě se zeptám na nářadí , kdo třeba prodává ,přístroj na měření stoupací zony?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]