Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Rád maluju a maluju obrazy podle Boba Rosse. Je možné tyto obrazy prodávat?
Děkuji za radu. S pozdravem Petr
Proč by ne?Prodat se dá vše,když je kupec.Jen bych asi ty obrazy podepsal svým jménem...
Kouknul jsem a mě to připadá hezký.Další důvod proč se pokusit o prodej!
Pokud někdo dělá kopie bez souhlasu majitele,může tvrdě narazit,říká se tomu autorská práva.Je to jako dělat peníze.
Děkuji za odpověd. Jde mi konkrétně o to, že zatím maluju právě podle tohoto pořadu a stejné náměty. Proto mám obavu aby se nejednalo o porušení autorských práv.
Naopak , Bob Ross měl radost když se malíři učili podle něj. Používal ty jeho škrabky,špachtličky apod. Prostě skvěle.Na netu se dají sehnat i origo barvy který používal,druhy štětců kterejma tak jednoduše vytvořil krásný keře,stromy ... Máte nějakou svou galerii.rád bych viděl Vaše obrázky...
Bohužel zatím žádné stránky nemám, začal jsem teprve nedávno mám všeho všudy zatím jen 4 hotové obrazy, které jsem zkusil prezentovat na facebookové adrese facebook.com/... pod přezdívkou Kabrňák. Hledejte mezi starším příspěvky. Zatím to ještě není ono, poněvadž ještě právě nemám ty origo barvy, špachtličky, štětce atd.
obrazy klidně můžete prodávat ,,nevím,odkud jste. Dala bych vám Adresu jedné galerie a tam , můžete dávat své obrazy kdo chce.
Také maluji... ale jiný směr.Zašlete foto a ten člověk vám napíše,pokud jsou tyto obrazy žádané. Dnes nikoho nezajímá ,,kdo to maloval. To je minulost. Odepište a já vám poradím,,také se tam chystám..
To by bylo fajn. Upřímně by mě i docela zajímalo jestli by vůbec byl o mé obrazy nějaký zájem. Takže pokud mi poradíte, budu moc rád. Jsem z Prahy.
já maluju třeba takto je to starý obrázek,dnes se maluje -i ..kytky do prostoru a pod..ale,jak kdo má rád pochopitelně
doplněno 20.02.12 22:24:maluji tak různé kytky v prostoru,,ten je asi 4 roky strarý ,ale dělám také zátiší právě krom krajinek,,,moc se mi v nich nedaří. Také jsem zkoušela malovat od P.Knížáka pro sebe ale to je obraz moc velký měl ho v bytě jednou ,,moc semi lébil ,,měl ho přes celouu zeď ale já ho mám pochoitelně menší. ,,ale je velký . Dělám olejem ..Jsem z Moravy.
nejde vám poslat mejl tady
doplněno 20.02.12 22:37:taky jdou dneska černobílé fotofrafie
doplněno 20.02.12 22:44:velice by mne zajímala technika pana Zdeňka Hajného koukněte se
velice zajímavé. Pracné! Čím to je,? Kde mám poslat tu adresu? Vy nejste tady přihlášený patrně .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.