Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
objednal jsem taktéž pro přítelkyni soupravu prádla Mirale. Když jsem si všiml, že by mi měli chodit další balíky, ihned jsem reagoval podle pokynů a zrušil přes email asi o 11 dní předem objednávku, tedy musel jsem, jak mi bylo řečeno, zrušit členství a byl jsem ujištěn, že už nic nepříjde. Souhlasil jsem, ale o měsíc později mi objednávka stejně přišla.. Znovu jsem rozčílen napsal celou tu historii a vysvětloval, že nehodlám odesílat zpět za vlastní náklady nebo platit něco, co jsem včas žádal, aby nechodilo. Jako odpověd mi přišlo od p. Hany Buřilové, že členství je ukončeno, nic víc, naprostá ignorace. Dnes mi přišla upomínka za nezaplacení toho balíku. Psal jsem znovu, že apeluji na to, aby moji stížnost řešili, že došlo k jejich chybě, že to mělo být dávno zrušeno a že jsem například i ochotný to někam přijet odevzdat, že jsem se toho ani nedotkl..
Co mám sa*ra dělat Kdyby to třeba bylo alespoň do vlastních rukou, aby se to dalo odmítnout nebo nevím. Ale ve schránce se mi objeví balík, který jsem VČAS zrušil a oni mi to pošlou stejně a chtějí po mě peníze.. Poradíte?
Dobrý den. Pokud jste členství zrušil, uschovejte si o tom korespondenci a to by mělo stačit. Co kdo háže do schránky, je jeho věc. Nic jsem tam neměl, nic platit nebudu. Asi tak...
Problém je, že pravděpodobně ke zrušení nedošlo prve, ale až posléze. Že jsem je včas žádal mám čené na bílém, mám však strach, že ignorace z mé strany by jen vedla k problémům a co já vím, exekuci.. :/
Milý tazateli, jenomže právě tyto firmy žijí ze "strachu lidí". Vy jste svojí objednávku včas zrušil, oni to akceptovali. Přesto Vám poslali zboží a bylo hozeno do schránky jen tak, kde ho mohl kdekdo vytáhnout. Finta je v tom, že jakmile to zaplatíte jednou, budou to zkoušet znova a znova...Exekuci by musela předcházet žaloba a troufám si tvrdit, že tam byste se ubránil. Nic jste nechtěl, takže abyste měl čisté svědomí, pošlete jim to zpět na dobírku s lístkem, že pokud nebudou respektovat stornování Vaší objednávky atd. předáte věc k dalšímu řešení svému právníkovi. Veškerou korespondenci s nimi si opravdu schovejte. Anebo zboží zaplaťte, je to čistě na Vás.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.