Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Navázání vztahu - jak poznat tu pravou chvíli

Od: pavelmacej odpovědí: 5 změna:

Vždycky jsem měl problém u navázání vztahu poznat jestli je z druhé strany nějaká odezva. Spousta holek je milých na všechny strany a opětují úsměv, což si člověk může vykládat jako potvrzení vlastního pocitu a pak se pustit o krok dál k nějakému oslovení a následně k nezdaru. Nevím jestli to také někdo tak má, ale půl dne žijete z toho, že se na vás podívala když šla okolo. A druhý den se na vás nepodívá a jste smutný celý den.

Jsem od ledna na novém pracovšti. Vypadám tak nějak normálně a je mi 32 let. Starám se o instalace a data. Jsem v kanceláři s kolegou, který má práce více, já se ještě zaučuju a rozkoukávám, je to velká frma. Kolegovi je 33 let, je silnější, ženatej a je ve firmě už 11 let, milej kluk, s každým si tyká a povídá, poradí pracovně, i vtipkuje, prostě pohodář. V jedné kanceláři na druhé straně budovy se mii líbí jedna holka, je jí 24 let. je hezká milá, žádná modelka, ale mě se moc líbí. Nastoupila v září a už se se všemi zná. Byl jsem u ní v prvním týdnu něco dělat pracovně,byla to náhoda, ona nás ke své práci nepotřebuje a když už jo, tak jednou týdně, tak volá kolegovi.No a když jsem tam u ní v kanceláři byl, tak jsem to asi zkazil, takový ten první dojem, normálně jsem jí vykal, jen pár vět pracovně jsem s ní prohodil, ona také.

Takže teď je situace taková, že ji tak třikrát týdně potkám někde na chodbě a pozdravíme se dobrý den. Líbí se mi moc, ale nedávám na sobě nic znát, asi je to taková strategie- nevím, kdybych se na ní usmíval, vypadal bych jako blbec a stejně by to asi neopětovala. Kdybych s ní seděl každý den v kanclu, tak se s tím dá něco dělat, ale když ji náhodně potkám na chodbě jednou za čas, tak to je k nčemu. Kolegy se ptát nebo svěřovat nechci, on je hrozná drbna, za chvíli by to všichni věděli. Sice mi říkal někdy hned v tom prvním týdnu, že se na mě ptala, ale bylo to jen nějaké to y máš novýho kolegu, to už budeš mít míň práce co?. Pak vím, že s někým chodí. A navíc je mi jasný, že i kdyby tak jsem pro ní starej.

Nejvíc mě štve ta moje neschopnost. Už jsem vztahy měl a s třema holkama chodil, ale bylo to přes chat, tam jsem už věděl, že nějak přitahovaný jsme, jsem pak mlej, vtpnej a výřečnej, ale nedokážu začít z nuly někde v práci nebo na ulici nebo v baru. Mám kamaráda, ten je pravej opak - je schopen sii povídat hned s každou holkou nebo paní třeba v trafiice, má nějaké chariisma a pohodu v sobě a ty ženské by pak s ním po pěti minutách kecání šly na kraj světa.

Můžu to nějak v sobě zlomit?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Kdyby byla volná, nevidím problém, proč ji během onoho potkání na chodbě pozvat na kávu či společný oběd. Pokud by přijala, bod pro Vás, pokud ne, tak byste to prostě vzal s humorem "tak někdy příště" a nebyl by to ani moc trapas. Starý taky nejste, 8 let je nic. Kdyby to bylo 15, 20, už by to bylo na pováženou.

Ale píšete, že s někým chodí. Já jsem nikdy přetáhnutí něčího partnera neuznávala, takže můj názor je ruce pryč.:)

Nemusíte začínat od nuly, když se na Vás nějaká slečna na baru usměje, tak to většinou signalizuje, že jste ji zaujal. Pak už jen stačí přijít, pozdravit a nabídnout třeba pití... na ulici je to ovšem horší. Tam člověk potká mraky zajímavých lidí, ale za vteřinu jsou pryč...

hodnocení

0x

Zdravím. Většinou ten, kdo si o sobě myslí, že je ůneschopný", je svému okolí nejsympatičtější. Nepodceňujte se. Až se potkáte se svojí vyvolenou, kromě pozdravu, třeba prohoďte-Vám to tedy dneska ale sluší! A myslím si, že si jí dodáte dobrou náladu po celý zbytek dne. A další den třeba-jak se dneska máte? A další den už to půjde samo...;)..Takto nás, ženské, chlapi obyčejně zbalí vždy...:D

hodnocení

0x

A hlavně úsměv! Všudypřítomný milý úsměv. Pokud si před slečnou nejste jistý a ještě se na ní mimoděk mračíte (a člověk se vždycky mračí, když dělá jako že nic), tak moc nezmůžete. Buďte milý, zvořilý, "vyhledávejte" příležitosti se potkat a nakonec zjistíte, že to půjde. A kdo ví, třeba se Vám do cesty postaví ještě jiná holčina, než tahle zadaná.;)

dedkoid*
hodnocení

0x

No asi nejhorší je nedělat nic. Tady neplatí: "Kdo nic nedělá, nic nezkazí". To že má nějakýho helja přece nic neznamená. Ženská je od přírody nerada sama, takže je raději třeba s nějakym blbcem. Třeba. Věk bych nechal plavat, jste si starší než ona, ale zas můžete bejt prachatej. A ženský rády starší a zajištěný, to se ví už dávno. Nepočítejte s tím že udělá první krok ona.

Domluvte se s kolegou ať tam posílá vás, když něco potřebuje. :)

kritik*
hodnocení

0x

Jak již tady padlo... Ženský mají často přítele jen proto, aby si nepřipadaly osamělé. Pokud ho mají, neznamená to, že jim vždy vyhovuje a nevymění ho za lepšího. Máš šanci *smich* Dokud není vdaná = je svobodná = do toho klidně jdi.

Až něco bude potřebovat, jdi tam ty a ne kolega. Nejlépe těsně před oběděm a pak ji navrhni, že můžete jít společně oběd.

A z tvé otázky vidím, že ti na ni záleží víc, než je zdrávo :) To je pak člověk v "křeči", není uvolněný a neudělá zrovna dobrý dojem. Vím to podle sebe *smich* Takže klídek, vždyť o nic nejde, maximálně odmítne... A jak to v sobě zlomit? Dost těžko. Čím víc ti na tom bude záležet, tím to bude horší. Toho se nedá zcela zbavit. Dá se to pouze redukovat pravidelným tréninkem konverzace s ženskýma, na kterých ti nezáleží.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]