Nejste přihlášen/a.
Ta otázka kterou podám tak není nijak složitá ale já se v tom prostě neviznám jedná se rodiných vztahů když má mojem mamka sestru to je moje teta a ta má dceru a ta dcera má ditě tako to ditě je můj? děkuji za odpověď
Ten syn je zkrátka váš příbuzný,mohl by vám říkat strejdo,ale strýc nejste,v tomto případě záleží na věku,mohl by vám říkat i jménemMám takové dvě příbuzné od sestřenice,a říkají mi jménem.
Mamčina sestra je Vaše teta, její dcera je Vaše sestřenice. Ale její dítě už asi není vaše nic. Je to příbuzenstvo, pravda, ale už je to dost vzdálené.
Jako malá holka jsem jezdívala na prázdniny k příbuzným, měli děvče o rok starší, než jsem byla já. A já s velkou chutí té dívce říkala prasestřenice. Ne takhle, ale pěkně a důrazně - PRASE střenice. Ona si to, samozřejmě, nechtěla nechat líbit a tak jsme se často parádně popraly. Je to už skoro 50 let. Promiň, Libuško! Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.