Nejste přihlášen/a.
Dobry den,nevite nekdo kdy posilaji tuto davku,dorovnani do z.minima? .Mozna ze je vice terminu,ale me rikali myslim nejak po 20.,nejsem si uz jista.Jde o liberecky kraj,pokud se to lisi.dekuji
Zdravím Juglans. Většinou to mají rozdělené na dva termíny, jak říká "krkovička" (podle abecedy). První termín do 25. v měsíci a druhý do 28. v měsíci. Tak vydržte.
Dekuji ,fakt podle abecedy?Tak to abych se zas nechala prejmenovat,jsem tedy skoro na konci-š.mimo jine s tim cerpadlem to dopadlo spatne,spolehla jsem se na jine ze cetli 3 roky a to dvakrat jsem se jich ptala a ja dnes zjistila jen 2.Ach jo.
Zadala jsem osobne hned zacatkem unora a rekla mi at ji pak jen zavolam az dostanu vyzivne,aby to mohla zahrnout.bylo mi jasne,ze vyzivne dostanu nekde mozna na konci mesice,jestli vubec a tak ,abych nemusela na davku,na ktere jsme zavisli cekat nekde do brezna zavolala jsem pani,at napise,ze mi vyzivne dal.nejdriv se ji to moc nelibilo,kdyz jeste nedal,ale pak vyhovela,pry abych tedy nemusela cekat na konec unora vyplat.Tak cekam na davku jako na bozi smilovani,protoze cekam na vymer invalidniho duchodu a do te doby je to spatne,co mam dat detem se nikdo nepta.Diky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.