Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest nohy od naražení - jak jí ulevit

Od: janarakovska odpovědí: 5 změna:
Dobrý večer, v úterý jsem na schodech zakopla a natáhla se na chodníku. Od té doby mě bolí noha. Ve čtvrtek jsem raději navštívila doktora, ale zlomený to není jen narožený. To je dobře, ale jak se zbavit bolesti. Nějaká mastička je k ničemu. Prosím o radu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Naražené bolí dlouho, mám zrovna stejný problém s rukou - už to je deset dní, co jsem zakopla na schodě. Nejdřív jsem ledovala, mazala ibalginem mastí, a teď mažu Sněženkou s kostivalem. Už to je lepší, ale bolí trochu stále. To chce čas.

cobrak*
hodnocení

0x

Dobrý večer. Udělal Vám ten lékař rentgen? Jediné, co Vám pomůže je čas a suchý chlad. Jděte do mrazáku, vezměte si tam např. mraženou zeleninu a přiložte ji na místo bolesti. Hodně zdaru, za dva dny to bude lepší!

hop®
hodnocení

0x

Souhlasím, jen trošku podchlazovat, v nejhorším případě nějaká prášková chemie proti bolesti. Nevím v jakém místě noha bolí, ale vím, že naraženina nebo výron bolí daleko více než zlomenina. Buďte ráda za pár dní bolesti - lepší než pár týdnů v gipsu...

axlik*
hodnocení

0x

Vypěstujte si marihuanu, udělejte si z jejích květů mast a je to :) ale to vás to dřív přestane bolet než vypěstujete kytku :D

janarakovska
hodnocení

Dobrý večer, děkuji za rady. Máte pravdu, že zlomená noha bolí méně. A pořád lepší týden skučet a pak běhat než měsíc pajdat. Rengen byl s dobrou zprávou. Mražák taky byl navštíven půjčila jsem si špenát. Bolí to pořád snad to bude lepší později. Pěstuji Alove vera. Ale díky za radu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]