Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
obracím se na Vás s dotazem s přítelkyní sme měli včera sex, jelikož nebere zatím antikoncepci, používáme jako ochranu kondom. Jenže včera se nám stala taková nepříjemná situace po dokončení aktu, sme zjistili, že to co mělo zůstat v kondomu tak část nezůstala. Původně sme mysleli, že prasknul ale po zkoušce sme zjistili, že to tak není. Jink ani sem si nevšiml že by sklouzl, při vyndavání sem kondom chytl pevně u kořene a právě v tu chvíli sem zjistil, že je něco v nepořádku. Tak by mě zajímalo co se mohlo stát? Nejsem si vědom, že bych ho nasadil špatně nebo tak přece jen sem si ho nenasazoval poprvé. K tomu směřuje i muj druhý dotaz asi do půl hoďky si vzala prášek podobný Postinoru začínajíci na E myslím jaká je účinost těchto prášku? Předem děkuju za odpovědi
A jste si jistí, že to byl ejakulát? Bělavá tekutina může být i z ženy, zvlášť v období ovulace; kondom sám je také vlhčený, takže tomu ještě přidá.
Jinak tyhle prášky jsou skutečně dobře účinné, ale je to silná pecka pro tělo a měly by se brát opravdu výjimečně. Pokud pak bude mít přítelkyně rozhozený cyklus, ať se hned neděsí, že prášek nezabral, může to být po něm následek.
Ahoj,
pravděpodobně to byl pouze poševní sekret, tedy tekutina vycházející z dívky, jež také ovlivňují menstruační cykly. Je to běžná věc, zvláště pak i při pohlavním styku. Můžete být jedině rádi, jelikož řídnutí sekretu jedině zmenšuje možnost oplodnění.
(Pokud by dívku provázely dlouhodobější bolesti nebo problémy spojené s výtoky, může pro jistotu navštívit gynekologa, který provede jeho rozbor a potřebná vyšetření. V případě, že by šlo skutečně o problém, je dobré se pouze opláchnout vodou v onech místech a držet sexuální půst, drastická čištění nebo jakékoliv dráždění by mohlo situaci zhoršit. To už ale zabíhám někam jinam.)
Pokud by se nejednalo o poševní sekret ale skutečně o sperma (což je nepravděpodobné) a kondom nebyl poškozený, je ještě možnost, že při pohybu tam a zpět s již naplněným kondomem, se ejakulát vytlačil spodem ven, ale při pevném upevnění kondomu by toho nemohlo být příliš, takže je pravděpodobnější první varianta.
tak děkuji za rady jinak prave že sme měli podezření, že to bylo moje. Jelikož v kondomu toho na konci moc nezůstalo. Jen teď nevím ejstli to bude hrát nějakou roli, aloe ještě před nasazením sem párkrát vklouzl do přítelkyně a až potom sme nasadili ochranu. Mohlo to mít nějaký vliv?
Ahojte, chtěl bych se zeptat, stala se mi stejná událost, uvnitř přítelkyně jsem se udělal( samozřejmě celou dobu jsem měl kondom) , po vytažení na něm byla bílý povlak jak sperma( cítit ale nešlo a kondom jsme zkoušeli a protrhlý nebyl) , utřel jsem se a hupli jsme na to znova s jiným kondomem(opět ejakulace, ale tentokrát mimo), opět na něm byl ten povlak(opět nebyl prasklý ani nesmrděl), hupli jsme na to ještě jednou s třetím kondomem, na kterém už pak nebylo vůbec nic.. Původně jsem myslel ,že to mohlo být z ní, lubrikantu atp. teď jsem velmi znejistěl, je to poprvé co se to stalo.
děkuji za odpověd
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.