Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brigáda vs dávka z ÚP

Od: radrad odpovědí: 2 změna:

chtěl jsem se zeptat, jsem vedený na ÚP ale nepobírám podporu jenom dávku státní sociální podpory na bydlení. OD ted bych mohl mít brigádu z 4000 bude mi struhnuta ta dávka, když pobírám okolo 2100,- K?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nevim jestli dobre rozumim dotazu.Takze podporu na zivobyti neberete,ale na bydleni ano-2100kc.A ted mate moznost vydelat 4000kc.mesicne?Pokud bydlite sam ,tak by melo byt 3410kc.zivotni minimum.na bydleni se pocita zvlast k tomu.Tedy 3410+2100 je 5510kc.No a kdyzbudu pocitat 4000vydelane+ 2100bydleni,dela to 6100kc.Otazka je jestli na bydleni dostanete tolik,podivejte se na kalkulacky pro prispevek na bydleni a zadejte vydelek 4000kc a ostatni potrebne naklady a uvidite.Jestli by se pak nevyplatilo brat podporu+ prispevek na bydleni.Alespon doufam,ze minimum mysli na zivobyti+ naklady na bydleni jsou zvlast.Pak je take existencni minimu a to je-2200kc.Urady si stejne udelaji,jak uznaji za vhodne.hlavne s vami nesmi nikdo bydlet,protoze,pak se posuzuji prijmy vsech dohromady a jsou klidne schopny rici,ze vas musi zivit.

doplněno 20.02.12 10:09:

ted ctu,ze zivotni,ani existencni minimum,nezahrnuje naklady na bydleni.Ale vam jde asi o to,jestli vam nesnizi davku na bydleni,kdyz se vam zvysi prijem.musite na tu kalkulacku,to vam nikdo nerekne,jelikoz nezna potrebne udaje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]