Nejste přihlášen/a.
S klukem, s kterým se stýkám a líbí se mi, něco mezi námi již proběhlo a dnes nastala taková diskuze. Ač by se mohlo zdát, že je nám čerstvých 15, jsme téměř o 10 let starší. Možná je to o to víc ulítlé. Bavili jsme se o jedné ženské (ještě o 15 let starší než my),říkal, že je pěkná a bla bla bla. Dala jsem mu na ní číslo a říkám: " dělej co umíš, ale jestli tě s ní uvidím, zabiju tě", zeptal se proč a já, že jsem žárlivá. A on, proč na něj žárlím! Říkám, protože spolu spíme! On, že to není důvod. A pak hodinu se smál a ryl do mě, proč žárlím...furt mě tím popichoval...a já si teď přijdu jak trubka. Udělala jsem chybu, že jsem se takhle prokecla. Chápu, ptám se jak puboš, když mně to leží v hlavě...
Takže máte kluka, se kterým spíte, ale není to váš přítel a zajímá vás, jestli chce být přítel a poznáte to podle toho, jestli zkontaktuje jinou ženštinu, o které se zmínil, že se mu líbí. Chápu to dobře?
... a ono to má dávat smysl?
Po pravdě: buď máte dohodnutý volný vztah jenom na spaní, ale pak je ta vaše taktika dost na hlavu, protože vy jste ta, co porušuje pravidla. Nebo to nemáte vyjasněné, ale pak nechápu, proč spolu spíte, když to nezvládáte. Nebo jste to měli navolno, ale zjistila jste, jak už se ženským pravidelně stává, že byste chtěla něco víc. V každém případě je vždycky a bez výjimky lepší si o tom promluvit, než to zjišťovat, hmm, taktikami. Oni jsou totiž chlapi překvapivě schopní odpovídat na normálně (tj ne cituplně a hystericky ) pokládané otázky.
Dost možná jsou schopni odpovídat pouze na normální otázky, nějaké nápovědy, naznačování a taktizování úspěch nepřinášejí a požadovanou odezvu nemívají
Klasika... dívky, slečny, ženy by se měly při komunikaci s opačným pohlavím řídit dvěmi zásadními pravidly:
a) Malé ani velké náznaky nepomohou. Pokud něco chcete, řekněte to rovnou. Chlap opravdu neumí číst myšlenky.
b) Ano a ne je dostatečná odpověď na 80% vašich otázek. Víc s chlapa málokdy dostanete.
Pokud žárlíte, nechápu, proč jste mu dávala na tu druhou číslo. Tím, že jste dala najevo, že na svého přítele žárlíte, jste mu zvedla jeho echo. Nejste trubka, jen mu to příště neříkejte. Na druhou stranu, nemůže očekávat, že Vám bude lhostejné, když bude navazovat kontakty s jinou ženou,že?
Nenapsala jsem, že je to můj přítel...protože to můj přítel není! Zajímá mi, co udělá a stoprocentně vím, že se to dozvím, tudíž pokud jí zkontaktuje, je mi jasné, že jsem mu fuk...Taktika!
Aha..Nepředpokládala jsem, že by to byla z Vaší strany taktika, když jste ho hned varovala, co bude následovat, pokud... No, nezlobte se, pokud máte za potřebí takto taktizovat, pak mi k vám zase ta žárlivost nesedí. Nebylo by pro vás oba dva jednodušší, si prostě narovinu říci, jestli jste si, nebo nejste, vzájemně tedy fuk?... Upřímnost!
Váš vztah naprosto nechápu! Vy s ním spíte a současně to není Váš přítel. To tedy spíte s nepřítelem? Nebo s každým, kdo jde kolem? Ale no tak...
Vyhecovala jste ho naprosto zbytečně. Proč na něj žárlíte, když to není přítel, ale třeba jeden z mnoha? Vaše chování opravdu bylo na úrovni pubertálního věku. Žárlím, proto že mám k někomu vztah. A ten Vy evidentně nemáte. Tak proč žárlíte?
Jinak žárlivost v malém lze tolerovat. Pokud přeroste meze, dokáže žárlivec udělat ze života peklo sobě i objektu své žárlivosti. Je to posuzováno jako nemoc a lze to i léčit. Ale když toho pána máte pouze na sex a není to ani přítel, žárlení si odpusťte, zbytečně se před ním ztrapňujete. Co tím chcete dokázat? Jaga.
A proč chcete zjišťovat, jestli jste mu fuk, či ne? Přítel to není, vztah nemáte a tak může mít sex s každou. Nemám pravdu?
Zdravím . Děvčata , jestli se mohu připokit jako chlap , chtěl bych jenom dodat. Netaktizujte a nenaznačujte. Chlap je zvyklý na přímočaré jednání. Naznačování nepochopí. Do něj se musí kopnout. A co se týče žárlení . S trochou nadsázky . ,,Kdo orá pole mé , šetří pluh můj , abych já jiná pole orati mohl ". Přeji krásný den
Dobrý den,říká se kdo nežárlí,nemiluje. Vy píšete že to není Váš přítel,že spolu jen spíte.To docela chápu,kdysi jsem to měl také tak s jednou sedmikráskou.
Podle mě si děláte na vašeho milence nároky,na které nemáte právo,jelikož Vás nespojuje nic jen sex.aktivita.A jak z toho ven?Víte dnes již vím že k sexu nemusíte mít nejaký vztah s tím druhým,stačí že Vás vzrušuje,že Vás přitahuje a po"akci" si jdete oba svou cestou.Co dělá jinde s jinýma,to Vám může být jedno,tak jak je to asi jedno jemu.
Ono ho to popichování přejde,dá Vám to ještě párkrát sežrat,ale když uvidí že to s Vámi nic nedělá,přejde ho to.je to na Vás,pokud Vám za to stojí(jestli je to tak skvělý milenec),překousněte to. Pokud ne,Nazdááár.
PS: Vůbec nechápu proč jste mu dávala to číslo.Ono v ženách je někdy moc těžké se vyznat.Hodně štěstí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.