Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

E-cigareta netahá

Od: bobek* odpovědí: 4 změna:

Zdravím, v úterý jsem si pořídil e-cigaretu, a ze začátku mě trochu štvalo, že nemám pocit jako když kouřím klasickou, prostě abych něco cítil v krku musel jsem hodně natáhnout. Bral jsem to jako rodíl mezi elektronickou a klasikou. Dneska jsem si potáhnul od známého ze stejné a bylo to jako když kouřím startku bez filtru. Takže poradí někdo co můžu dělat špatně než půjdu koupit nový echomizér? Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zajixxx*
hodnocení

0x

Netahá -nevyfukujete žádný kouř... HW problém

Nemá tu správnou chuť? ... zkuste jiný liquid s vyšším obsahem niotinu, od známe značky (Liqua, Dekang)...

bobek*
hodnocení

No je to tak, že po potáhnutí to v krku cítím, i kouř jde ven, ale nemé to takovou chuť jako měla cigareta od známého, to bylo opravdu jako klasika. Koupil jsem silnější liquid, ale je to pořád stejné.

zajixxx*

tak se zeptejte zámého co tam měl za liquid a kde ho koupil...

hodnocení

0x

Některé cigarety mají takovou jako pojistku a při prvním použití se musí to tlačítko několirát (5x) za sebou stisknout. Zkuste to. Dají se tím i zamknout.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]