Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vztah, jak začít jinak

Od: ttttttttttttttttttttttttt odpovědí: 4 změna:

ahoj,

holka, kterou strašně miluju a už se o ní nějakou dobu snažím.. je taková "pomalejší" asi se bojí vztahu, protože jsme si skvěle rozuměli a všechno, ale když jsem to začal brát vážněji tak začala couvat, teď ví co cítím a já se pořád snažím, jsem milý, hodný a tak, jednou jsem zmínil, že to zkusím jinak a ona teď na to prý čeká, jenže cokoli udělám bere jako snažení se o ni a já nevím jak jinak to ještě udělat, prostě jak se dá změnit taktika, nechápu jak jinak ji získat než být milý hodný, pozorný a dávat ji nějak odlehčeně najevo své city.

děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mariana*
hodnocení

1x

Je si tebou moc jistá, bud stejně milý, ale dej si odstup - třeba jednou nepřijdeš /nebo nezavoláš jak máš/,s následnými omluvami, že ti do toho něco přišlo, trochu lhostejnosti - ale toto nejde napsat jednou větou. V tvém citovém naladění to chce se opravdu přeladit na variabilní úroveň vztahu, abysi to viděl objektivněji.

hodnocení

0x

Ahoj. Možná se snažíte až příliš. Netaktizujte, chovejte se k ní přirozeně a tak, jak to cítíte. Ono jí to dojde a pokud ne, pak si Vás nezaslouží. Ve vztahu by se dva lidé měli snažit stejně, pokud o sebe stojí. Možná nestojí o hodného a pozorného. Tak buďte chvíli odměřený a chladný suverén. Uvidíte sám, jak bude reagovat. Jen můj názor a Vám držím palec.;)

saella
hodnocení

0x

Přesně tak, pokud si nedokáže vážit hodného a milého kluka, buďte chladnější, lhostejnější. Spousta žen, ale i mužů si toho druhého začnou vážit až po té co zjistí, že si tím druhým nemůžou být až tak jistí, jinými slovy, že ho nemají na "háku", jak se jim zdálo. Potom začnou usilovat o to, aby si ho zase nějak získali. Pokud můžu mít ještě jednu radu: pokud se to tak stane a partnerka o Vás bude usilovat stále víc- snažte se být milý, ale ne tak moc, aby vztah zase nespadl do standartu a neopakovalo se zase to, že vy budete hodný a jí se to nebude líbit. Hodně štěstí! ;)

hop®
hodnocení

0x

Upřesněte věk, Váš i její, pokud tedy chcete slyšet můj názor či radu...*nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]