Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Srazilo se mi prádlo, co lze dělat?

Od: senator* odpovědí: 12 změna:

zdravím mám problém, zašel jsem s várkou prádla do veřejných praček tady k muslimům,.. no srazilo se mi to, není třeba bádat proč a jak, aa že to jsou **** :D ale chci se zeptat jestli se dá tento proces nějak zvrátit jinak než skřipcem? :D

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

podle mých zkušeností se s tím nic dělat nedá... bohužel... *nevi* ale uvidíme, třeba někdo ví, jak na to...

hodnocení

0x

No když se něco opravdu srazí, tak už to nikdo nedá do původního stavu. Jestli ovšem nemáte to, co vám připadá jako sražené, z Viskózy. Ta se tak někdy jenom tváří, a když to uschne, samo se to vrátí do původního stavu. Pokud to bylo ovšem práno na normální teplotu. Právě nad tím by se dalo bádat, ne že ne...muslimové Vám program nenavolil, byl jste to vy, milý senátore...

senator*
hodnocení

nebyl jsem to já, jsem přišel a řekl sem že to chci vyprat a vysušit,.. prali to klasicky na 30°C s aviváži a práškem, možná se to smrsklo v tý sušičce. Každopádně mě to štve hodně, skusim to trošku nosit aby se to vytahalo... samý značkový hadry, Puma, Adidas, Nike ,atd.. fakt den tohle..

Aha, takže už suché a smrsklé. Podle mne to asi bylo tou sušičkou. Nějak špatně nastavená teplota. Víte, já myslela, že jste šel do veřejné prádelny, také jsem to znala v cizině. Byly tam pračky a sušičky, ale každý si svou pračku obsluhoval sám, proto jsem myslela, že mluvíte o tom samém. Ale když jste to svěřil obsluze, tak by za výsledek měli odpovídat. No, ale jak se s nima dohadovat, když budou krčit rameny... Tak na to nemám odpověď kloudnou a nikdo nic asi nevymyslí...

hahanaj*
hodnocení

0x

myslím, že si děláš dobrý den ...značkové věci se nikdy nesrazí a zvlášť jak popisuješ jak se praly. na to ti neskočím - vymysli si nějakou jinou pohádku

kackatlacka

ale srazi, ja jsem si koupila saty, drahou znacku(a pardon, nike apod. jeste nejsou taaak drahe znacky) a nase mila hospodyne to supla do susicky a mam po satech. ted mi z toho leze zadek, je to moc upnute a zip nakrabatenej samozrejme. V susicce se mi srazilo o trochu vzdycky cokoliv co obsahovalo bavlnu, at uz trochu nebo sto procent... jenze proste nase uklizecka je lina a hodi to tam na plnou teplotu, a to ze nas to obleceni treba neco stoji, na to sere. Byt vetsina neni drahe obleceni, kdyz je to cela susicka, taky to nastve, a kupovat porad dokola pro celou rodinu, protoze nam lezou ze vseho pupky a kalhoty jsou kratke, to se taky dost prodrazi. Susicky nenavidim! I synteticke chlupatoucke deky po ususeni v susicce maji na sobe chuchvalce misto hebkych chloupku...proste za me radsi povesit vsechno na vesak...susicky jsou uuuplne na hovno! *bum* S prominutim...

askmenow*

Tak ji věnujte nějaké nemocnici/dětskému domovu, či něčemu takovému. Tam je potěší a vám se uleví, protože uklízečka nebude mít kam dávat věci a bude je věšet.

hodnocení

0x

Fakt? A kdy jste ho měl na sobě naposledy? Neměl byste si stoupnout na váhu?*hi* Nechci být protivná, ale nemůže to být tím? Podle sebe soudím tebe. Mi se takhle smrskly třeba plavky. No fakt! Je to smutný příběh *plac*

buss
hodnocení

0x

Ještě by šlo pokusit se mírnit v jídle ...

Jo,Jo,brácha si mi taky stěžoval,že se mu to suprové kožené oblečení na motorku přes zimu pořádně,,srazilo,, a to je nepral ani nesušil! *smich*

doplněno 28.02.12 16:49:

No,jinak se sraženým prádlem se už nedá nic dělat,snad jen podarovat menšímu člověku,než jste vy.:)

senator*
hodnocení

ste fakt vtipný, ale ze dne na den sem nepřibral 20 kilogramů. buď pište odpovědi co k nečemu sou a vtipy atd pište na facebook. dík

jankoo
hodnocení

0x

Neklesejte na mysli, i se sraženým prádlem se často dá něco udělat a není to ani tak těžké. Pro svoje zmenšeniny si připravte studenou lázeň a na každý litr vody přidejte polévkovou lžíci dětského šamponu nebo kondicionéru na vlasy. Oblečení pak vymáchejte, aby se vlákna mohla rozvolnit, jemně vyždímejte, pověste na ramínko a nechte volně uschnout.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]