Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potvrzení známek na přihlášce na SŠ? - Spěchá

Od: wnc odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

potřeboval bych docela rychle radu, takže stručně - Jsem na SŠ (prvák) a chci přejít od září na jinou (jako bych se hlásil v devítce). Už mám vyplňěnou přihlášku, ale nějak mi nedošlo, že ty známky, co jsou na zadní straně, by asi měly být potvrzené nebo ne? Nevím jestli by stačilo, kdybych jim k tomu dal jen vysvědčení z 8. a 9. třídy. Někdo mi také říkal, že některé školy mají "matriku", kde si to ověří a tam kde není, je nutné se s přihláškou vrátit pro potvrzení na ZŠ.

Zítra ráno tam jedu, tak to potřebuji co nejrychleji.

Vůbec si v tom nevím rady a na netu jsem nic moc nenašel :(.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

rofle
hodnocení

0x

udělej všechno jako bys šel z 9. třídy a když bude něco potřeba dodat určitě tě za to nevyhodí. vysvědčení si ofotí sami vezmi je s sebou. Nikdo ti neutrhne hlavu, když jsi ještě náctiletý nemusíš vše vědět. Držím palce. Romana

laybor*
hodnocení

0x

Stačí vzít vysvědčení sebou ,oni si jej ofotí, pak ti řeknou at

přineseš potvrzení sočasného studia,pololetní vysvědčení taktéž ze současné školy - toto do 15.3.

Do 23.4 . ti oznámí zda-li jsi byl přijat

pak do 10 dnů od oznámení o přijetí se vyplnuje ještě zápisový lístek ,

tady tyto všechny informace by ti měli dát jak budeš odevzdávat přihlášku

doplněno 17.02.12 11:57:

Pokud by tě nepřijali , je 10 dnů na odvolání

stává se ,že ne všeci přijatí studenti odevzdají zápisový lístek ( tím se uvolní místo )

www*
hodnocení

0x

Stačí dodat vysvědčení z 8a9

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]