Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ,
moc prosím oradu ,možná mám hloupý dotaz ,ale není mi to moc jasné.jde o to ,že bych ráda založila payu účet a nakoupila něco v zahraničí ,na ebay ,většinou dárky dětem nebo rodině ,v anglii ,usa nebo německu.co mi není jasné ,jak probíhá převod měn na těch účtech ,já to musím nějak zadat ,nebo jakse to dělá? když například koupím něco z usa a je tam platba v dolarech ,jak pay pal převede mé české koruny na dolary? prosím vysvětlí mi někdo a poradí? díky
Zdravím, peníze na účet v papalu převedete v Kč a paypal je sám převede do příslušné měny. V případě dolaru převede napřed koruny na eura a pak na dolary. Pro nakupujícího je to trochu nevýhodné, ale žádná hrůza to není. Zadávat nic nemusíte, vše dělá paypal automaticky.
doplněno 11.01.13 13:32:Převádět peníze na paypal v podstatě nemusíte, můžete přes něj platit i kartou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.