Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vymáhání dluhu?

Od: bonatis* odpovědí: 2 změna:

Minulý rok jsem přes internet objednala zboží za 89,-Kč.Bohužel jsem byla dosti pracovně vytížena,na toto jsem zapoměla a nezaplatila.Zboží mi ani nedošlo,protože měšlo být zasláno až po převodu peněz,což jsem neučinila.za dva měsíce mi přišel dopis od vymáhačské firmy Correct finance,že mám zaplatit 1000,-Kč.Co mám dělat?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hankauk*
hodnocení

3x

Pokud si pamatujete, jaké zboží a od jaké firmy jste si objednala, skočte na jejich webovky a podívejte se do podmínek. Ovšem i tak firma nemá co vymáhat?! Zboží jste neobdržela, protože jste jej neuhradila. Kontaktujte následně vymahače a osvětlete jim situaci. V případě nejasností se ale radši poraďte s právníkem, aby vás nenachytali na nějaké kulišárně!

psipacka*
hodnocení

0x

Napiště vymahačské firmě doporučený dopis. Žádný maily ani telefonáty, tam nemůžete doložit doručení ani obsah konverzace. A pokud Vám písemně nic nepřijde zpátky (počkala bych 14-20 dnů) podejte na jakékoli policejní služebně trestní oznámení na vydírání. Ale fakt nečekejte déle, než těch 20dnů, mohli by být rychlejší a obstavit Vám účet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]