Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik stojí doutníky a kde je sehnat?

Od: anzionka® odpovědí: 11 změna:

Zdravím,

potřebovala bych vědět, kolik stojí takový průměrný doutník. Nechci zase nějaký šunt. Takový nějaký lepší. Ne pro mně, samozřejmě. Na kolik myslíte, že vyjde sada, řekněme 3 až 5 doutníků? Já bych se ráda vlezla do 100 Kč. A seženu je normálně v trafice? Díky moc.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

3x

Nechcete-li šunt,počítejte tak sto korun za kus.Jsou i za pět set kousek.V trafice je najdete určitě...:)

hodnocení

Díky za odpověď. Sto korun, no páni. A je ten doutníky v krabičce? Nebo jak mi ho prodají? A myslíte, že se to hodí, jeden doutníky, jako dárek?

ahasver4*

Prodávají se i jednotlivě v krásném,dřevěném pouzdře.Jako dárek velice vhodné.Pro kuřáka...:)

doplněno 16.02.12 17:04:

Pokud máte ve své blízkosti nějakou prodejnu ELIS,tam se na podobné věci specializují...

hodnocení

I v trafice v krásném dřevěném pouzdře? Samozřejmě, že pro kuřáka. ;) Jen, vidím, že se vyznáte, já však ani trochu, nemůžete doporučit nějakou/é značku/y? *palec*

ahasver4*

Vyznám.Bohužel.:)I v té trafice koupíte v té krabičce.Chtějte nějaký z Portorika nebo Kuby...Ale raději se předem informujte na cenu.Aby nebyla právě 500 za kus...:)Ale když řeknete co potřebujete,určitě Vám s výběrem pomohou...

hodnocení

Díky moc za pohotové odpovědi a vyřešení mé otázky. Bodíky už k vám samozřejmě letěly. *placni*

ahasver4*

Nemáte zač!:)Stejně se bude přesouvat...:)Ale toho si nevšímejte a hlavně ať se Váš dárek líbí!:)

hodnocení

1x

V trafice bych je nekupoval. Doutníky potřebují specifické podmínky při uskladnění, jinak jde jejich kvalita rychle dolů. V některých nákupních centrech je mají v takových větších trafikách - pro doutníky mají vyhrazený klimatizovaný koutek s tou správnou teplotou a vlhkostí.

dobrak*
hodnocení

0x

V každém větším měste je nějaké obchodní centrum a tam většinou i nějaká lepší trafika kde prodávají doutniky jak kusově od 9kč za kus nebo klidně stovku také za kus .Jsou tam po kusech do ruky ,ty nejlevnější ,nebo v nějakém balení,ty dražší .

vlaku*
hodnocení

0x

Znám jednu, ta má přehled. Lewinská. Zavolej jí!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]