Nejste přihlášen/a.
Sakra(omlouvám se za klení), neměl by ten kdo chodí na dialýzu mít minimálně neschopenku?.?.?
Já sem ale nemyslel neschopenku na jeden den!.!.! Podle mě člověk kterej chodí na dialýzu je už dost vážně nemocnej.
Většinou lidi, kteří docházejí na dialýzu jsou na neschopence. Dochází se i 3x týdně a sedí, nebo leží tam i 4hodiny. Je i po dialýze unava. Takže se mi to u Vaší kamarádky nějak nezdá, že by šla pak do práce. At se dohodne s lékařem.
Určitě at si dovolenou nebere. Vždyt může dostat nějakou tu propustku, kterou nechá potvrdit na dialyzačním oddělení. Je to návštěva lékaře.
Ano, propustka by byla na dobu vyšetření/ošetření v dialyzačním centru. To však proběhne mimo pracovní dobu, pokud jsem správně pochopila, je potřeba omluvit dobu, kdy už vyšetření/ošetření probíhat nebude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.