Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vztah bez fyzického kontaktu

Od: graceland odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, myslíte, že má nějaký smysl setrvávat dál ve vztahu, kde jediným fyzickým kontaktem je samotný pohlavní styk? Toho druhého mám z celého srdce upřímně ráda, ale fyzický kontak mi chybí...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

1x

Podle toho co bylo napsáno, spolu jen souložíte, takže on přijde, zeptá se " Tak jak to chceš dnes, bejby, ", pak souložíte a on odejde. Možná se ani nezptá "jak to dne chceš" a jen souložíte.

Napsal a pochopil jsem to správně? Asi ano. Vzhledem k tomu, že vy ženy o nás chlapech často mluvíte v "superlativech", tedy že chlap je prase, pařez, že nemáme emoce, že nám jde jen o to jedno, že přemýšlíme jen houbovitými tělísky, ten váš vztah je asi ukázkou toho že to skutečně může být často i přesně tak.

Obyčejný holý syrový naturální sex. Sex je prý jen pro prasata, tvrdí někteří odborníci, nebo i někteří moralisté. Ale prase jen chvilku divoce souloží, možná u toho i trochu kvičí, pak se rozvalí do bláta a odpočívá. Cítí se dobře a je spokojené.

No a chlap, když se chová jako to prase, také souloží, možná u toho také trochu kvičí, pak přichází ejakulace a následně se mu do mozku vyplavují dopaminy, jakési hormony štěstí, látky, které způsobují, že se zklidní a má tendecne usnout.

Tak pokud to probíhá přesně takhle, a podle Vás jde o vztah, ne jen o holý ryzí čistý naturální sex, je jen na Vá, zda Vás tento váš "VZTAH" uspokojuje, nebo ne...

Předpokládm že přitom máte alespoň 3 orgasmy, takže jste v podstatě následně také klidná vyrovnaná a převažuje ve Vás pozitivní energie. Pokud žádné orgasmy nemáte, souložíte s prasetem - egoistou, který si neuvědomuje že uspokojení ženy je ze všeho nejdůležitější. Doporučuji takové prase vymeni za jiného tvora, který je schopen prořívat sex celým svým vědomím, a neredukovat to jen na křečovité stahy vybraného svastva. Tento tvor by se neměl chovat jako sobec a egoista.

Takový sex (pardon - VZTAH) by mohl mít význam a smysl a stálo by za to setrvávat v něm i nadále. No a pokud je to už teď perfektní, nesobecké, neegoistivké, a nechcete se toho sexu (pardon VZTAHU) vzdát, řešení je jednoduché. Najděte si ještě jednoho chlapa, ne prase, se kterým to bude o fyzickém kontaktu. Proč by jste jich nemohla mít několik? Jednoho na sex a dalšího na fyzický kontakt.

hodnocení

0x

Zkoušela jste si o tom s partnerem promluvit?

hodnocení

0x

Nemá to pranic žádný smysl,proberte se,on vás má pouze na tu "postel,"vy ho sice máte ráda,ano,to už tak bývá,my ženy chceme lásku,pohlazení,pochopení...Sice nevím,kolik vám je let,ale myslím,že budete ještě příliš mladičká,a věříte v upřímnou lásku,zkuste si popovídat,jaký bude mít na to váš milý názor,a z toho vyvoďte důsledky,na co chcete čekat?Život velmi rychle utíká,tak nečekejte,a konejte*hej*

des*

Je to kruté ,ale romantika se nosila v minulém století.Nyní je pouze o tom sexu.pokud vás ještě nemlátí ,je relativně hodný onic nejde,když se rozvedete,čeká vás to samé,proč nezůstat a najít si zajíce?Taky řešení.

myse*

no nevím des, jestli to nezní moc krutě?

chápu tazatelku, vím jaké to je. každá z nás chce být občas pohlazená, obejmutá, každá chceme aby ten náš uměl projevit lásku... Nevím co poradit, já si to s tím svým vyříkala a funguje to. Když se třeba zapomíná, tak se přitulím já a je to... přece nebude stát jak tvrdé "Y" když ho obejmu, ne? spousta chlapů má problém s projevením citů

záleží na tom, kolik vám je, jestli jste vdaná a máte děti nebo zatím bez závazků- tím myslím, že když jste "volná" můžete si najít jiného, méně citově plochého muže. od rodiny bych pouze z tohoto důvodu neodcházela...

des*

Moje odpověď začíná ,že to kruté je.Všeobecně se píše že jso to chlapi,co mají zábrany,opak je pravdou.Já mám doma studený čumák.Když ji obejmu,odtáhne se a čeká co bude.Není nic ,nesnáším studené čumáky.Ale protože vaří,uklízí ,pere a dělá jinak co má,ponechal jsem si ji.Věřte,ta ,nečeká odemne nic.Je to realita,ta se vdala za mne,protože ji už nikdo nechtěl a ona naopak chtěla jen děti.Což tedy má.

vendelin*

Jsem na tom podobně. Ale třeba děláme někde chybu...

paaja*

nezobecňujte vlastní špatné zkušenosti

buss
hodnocení

0x

Lepší než nic, dělat si to sama, najít si jiného.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]