Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat jak se počítá pravděpodobný měsíční výdělek pro úp.
Má s tím někdo zkušenosti?
Nastoupil jsem 13 ledna a za leden mám vyděláno 11 000kč čistého, a je v tom asi 70h přesčasu. Jinak by ta částka byla cca 8000kč.
pak jsem pracoval tři dny v únoru a dal výpověd, za únor ještě nemám výplatní pásku.
Jaký má být výdělek pro pracák a mají se do toho počítat i ty přesčasy?
Díky
Za měsícjste si vydělal 11.000,- Kč, tudíž Váš předpokládaný výdělek za poslední tři měsíce by byl 11.000,- Kč.
Já mám pocit že vezmou těch 11tisíc, vydělej to počtem dní za který ste si je vydělal a z toho to budou počítat. Ale nevím to jistě.
doplněno 15.02.12 18:47:Vy ste nedostal nějakej platovej výměr?.?.?
Podle mě je nárok na podporu v nezaměstnanosti ve výši 45% průměrného čistého platu, ale navíc také ve výši 45% průměrné čisté mzdy . A není to jen můj názor, ale říká to rovněž zákon o zaměstnanosti v platném znění.
musim poopravit pruměr se počíta z hrubeho přijmu nezaměstnaný dostane pouze 45 procent hrubeho pruměrneho¨(pruměr za 3 měsice) platu
" pacourek", nemáte pravdu. Tady je část formuláře, kde se jedná o čistý výdělek. V odkaze rozklikněte formulář POTVRZENÍ.
POTVRZENÍ
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.