Nejste přihlášen/a.
ahoj, chci se zeptat, jestli nekdo nevite nejake podrobnosti o vycestovani do Tibetu. Predne mam zadat o vizum na cinske ambasade nebo existuje nejaky urad specialne pro Tibet? Uvitam kazdou informaci ci radu
Jéžiši, co vás to , chlapi, popadlo?! Tazatel se ptal na úplně něco jiného a vy reagujete jako sršni
Když to, na co se ptal nevíte, buďte alespoň slušní a zdvořilí. Nechejte toho!
Bender, závidím vám. Musí to být krása, kouknout na jinou planetu, jakou bezesporu Tibet je. Přeji vám šťastnou cestu a spoustu krásných zážitků. Jestli budete mít fotky, dejte sem. A očichejte tamnější vzduch za mně.
dekuji za zastani
me prave Tibet vzdy fascinoval, samozrejme i Cina, zvlaste priroda a historie a vzdy byl muj sen se tam podivat. Nyni se mi naskytla prilezitost a zda se vse tak dosazitelne, ze neverim, ze by mi pres to vse zkazilo cestu vizum. Ovsem je to v horizontu tak 1-2roku (musim jeste dokoncit jednu povinnost), takze mam stale cas se na to pripravit, zacal jsem se i ucit cinsky, tak si snad za rok budu umet rict o misku ryze v jejich jazyce
p.s. a prave tam chci hlavne fotit, to je jedna z mych priorit
pro lidi, kteri rikaj bez sance, skutecne zadna sance neni. ja urcite nebudu cekat az mi nejakej Tomas Etzler z nejakyho televizniho poradu rekne, ze tedka sance je. Me absolutne nezajima co rikaji v televizi apod, proto se ptam tady beznych lidi, kteri by mohli mit osobni zkusenosti.
Ja osobne znam jednoho cecha, kterej v Tibetu stravil pul roku, bohuzel na nej nemam zadnej kontakt a neziju v CR, tak se ho nemuzu zeptat na podrobnosti.
Nevím jestli tušíš kdo to ten Etzler je. Podle tvé reakce asi ne. Tvoje věc, ale pokud se chystáš někam vyrazit tak IMHO není špatné si zjistit zkušenosti od lidí kteří tam dlouhodobě žijí a znají tamní situaci.
.
Ptal ses na vízum. Vízum nedostaneš. Takže na mě nestartuj že se ti ta odpověď nelíbí.
.
Pokud ale budeš v Číně tak samozřejmě můžeš zkusit dostat se do Tibetu "nadivoko". Když tě chytnou tak tě samozřejmě nezastřelí ani nic takového, prostě tě vyhostí. Ale to je způsob, na který ses NEPTAL
promin, ja to vubec nemyslel nejak proti tobe, spis me celkove drazdi media jako je televize(zhruba 8 let uz se na TV nedivam vubec), proto ani neznam hyde park ani pana Etzlera. (ovsem uznavam, napsal sem svuj prispevek ponekud pitome, vyzniva mi po precteni jako ze startuju na tebe, omlouvam se, vazne sem to tak nemyslel)
Prave proto se tu ptam s nadeji, ze tu treba bude nekdo kdo ma lepsi informace nez pouze ty televizni. Ale nevim proc ses si stale tak jistej, ze vizum nedostanu? Ty si to zkousel? Ja jsem obeznamem se situaci ve vztahu Cina-Tibet a je mi jasny, ze to je problematicka zalezitost, ale problematicka neznamena nemozna a i presto, ze pan Etzler rika to co rika, tak me to neodradi abych zkusil se tam dostat. Problemy ovsem ocekavam.
Ok. Etzler je náš zpravodaj v Číně, HydePark je diskuzní pořad kde se lidi můžou sami ptát. Jedna z otázek byla právě na Tibet.
Kouknout na to můžeš tady: ceskatelevize.cz/...
diky moc, uz jsem zkoukl cast, vecer se dodivam na cely porad. Zatim jeste o Tibetu nemluvili
zkusim mozna kontaktovat primo pana Etzlera, ktery vi evidentne o Cine vice nez my vsichni dohromady
Jsem rád že jsem nakonec snad opravdu trošku pomohl.
Mám pocit že na Tibet přišla řeč někdy ke konci pořadu.
Správný názor, stačí se dívat na zimní kalamitu, na katastrofální stav čím nás média krmí aj. Jako by přišla první zima. Je zajímavé, že se tam jezdí, jak to? Nenech se odradit.
Vše co je Čínské je špatné. Vše o Číně je špatné. Zastřelí vás tam, zavřou vás tam...bla, bla, bla.
presne. lidi si nevidi do huby, par lidi sem poznal co v Cine zili, nebo pres nekoho znam lidi co tam tedka zijou a minulej patek se tam prestehoval jeden muj kamarad. Vsichni na to nadavaji (lidi, kteri tam nikdy nebyli a divaj se na Hyde parky a podobny pi*oviny) a ti, kteri tam skutecne bydleli si to nemuzou vynachvalit. diky za informace
Tak se sbal a jed ,cestovatelské netáhlo stejně naší ekonomice nepomůže.A prosím ,hlavně se nevracej ...
co tim myslis nasi ekonomice? myslis tim, ze neprispivam vsem tunelum, o kterych denne ctu co se v cesku deje? jo, to jsem jedine rad a ja nepsal, ze nepracuju, vubec nevis co delam, tak mi nepis, ze sem netahlo. Ja nikdy v zivote nepobiral zadny davky, nikdy sem nebyl na pracaku, vzdycky sem pracoval. myslim, ze netahla je vyraz hodny pro jiny druh lidi nez sem ja.
p.s. a ja uz se davno z ceska sbalil, takze tvoje prani je jiz splneno. bohuzel pro tebe se vsak minim vratit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.