Nejste přihlášen/a.
Nevím si rady.Od soudu mám již nabitou právní moc platebního rozkazu zlužníka.Ten,ale i přes to dlužnou částku nezaplatil a snad je v součastné době ve vězení.Nením jak zjistit zda mě to má s čeho splácet zda má majete či zda pracuje.Jak se podává návrh na zjištění majetku a jak návrh na exekuci majetku.Nevím co je lepší podat.Nikdy jsem nemusela řešit soudní věci až ted co mě dluží .Děkuji za pomoc Šimáňová
doplněno 15.02.12 11:08:Jaký je formulář pro podání zjištění majetku na exekuci?
doplněno 15.02.12 11:18:O tu exekuci musím žádat přes soud podáním nějakého formuláře jakého?Vše jde přes soud i vymáhání dlužné částky.Čily nemůžu to podat na exekuční uřad,ale pouze na soud.Exekučnímu uřadu bych musela platit dost peněz za vymáhání dluhu.Když to soudu pouze kolek.Je to tak?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.