Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistit zda má dlužník majetek

Od: lenka0908* odpovědí: 1 změna:

Nevím si rady.Od soudu mám již nabitou právní moc platebního rozkazu zlužníka.Ten,ale i přes to dlužnou částku nezaplatil a snad je v součastné době ve vězení.Nením jak zjistit zda mě to má s čeho splácet zda má majete či zda pracuje.Jak se podává návrh na zjištění majetku a jak návrh na exekuci majetku.Nevím co je lepší podat.Nikdy jsem nemusela řešit soudní věci až ted co mě dluží .Děkuji za pomoc Šimáňová

doplněno 15.02.12 11:08:

Jaký je formulář pro podání zjištění majetku na exekuci?

doplněno 15.02.12 11:18:

O tu exekuci musím žádat přes soud podáním nějakého formuláře jakého?Vše jde přes soud i vymáhání dlužné částky.Čily nemůžu to podat na exekuční uřad,ale pouze na soud.Exekučnímu uřadu bych musela platit dost peněz za vymáhání dluhu.Když to soudu pouze kolek.Je to tak?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Návrh na exekuci se podává exekučnímu úřadu. Ten se o vše postará. A zjišťování majetku povinného je jeho práce. Stejně tak i vymáhání dlužné částky po povinném.

doplněno 15.02.12 10:49:

K podáná návrhu potřebujete jen ten pravomocný rozsudek.

doplněno 15.02.12 10:49:

Pardon-k podání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]